ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ Ο Μ. ΚΑΡΑΤΕΓΟΣ

Ο πρώην πρόεδρος του  ΔΟΠΑΠΕΠ και δημοτικός Σύμβουλος κ. Μιχάλης Καρατέγος  εκλέχθηκε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δ.Τεμπών  στην ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Τεμπών .

Για την εκλογή προέδρου δημοτικού συμβουλίου ο κ. Μιχάλης Καρατέγος έλαβε 21 ψήφους , για την θέση του αντιπροέδρου εκλέχτηκε ο Ιωάννης Βλάγκας με 22 ψήφους και γραμματέας ο Ευθύμιος Μπουζέκης με 20 ψήφους .

Ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος ευχαρίστησε το απελθόντα προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου για την άψογη συνεργασία και συνεχάρη τον νέο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και τα νέα μέλη ,  και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο σημαντικό έργο που αναλαμβάνει δηλώνοντας τα εξής:

“Ο Μιχάλης Καρατέγος διαθέτει μακρά εμπειρία σε θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς έχει διατελέσει αρκετές τετραετίες δημοτικός σύμβουλος. Έχει μια σημαντική πορεία στα αυτοδιοικητικά πράγματα του Δήμου Τεμπών  και τον χαρακτηρίζει η ευγένεια, η αμεροληψία και η ευθύτητα του χαρακτήρα του, καθώς και ο αμέριστος σεβασμός του στους δημοκρατικούς θεσμούς και διαδικασίες. Είμαι βέβαιος ότι με αυτά τα χαρακτηριστικά και τη συμβολή όλων των δημοτικών συμβούλων θα μπορέσει να υπηρετήσει άξια τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τεμπών”.

Ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τεμπών κ.Μιχάλης Καρατέγος ευχαρίστησε το σώμα και δήλωσε ότι η εκλογή του στην θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου είναι εξαιρετικά μεγάλη τιμή για τον ίδιο. 

Δήλωσε επίσης ότι νιώθει ιδιαίτερη χαρά αλλά και μεγάλη ευθύνη, καθώς η θέση του Προέδρου αποτελεί το βαρόμετρο στη λειτουργία του κορυφαίου δημοκρατικού συλλογικού οργάνου ενός δήμου, του Δημοτικού Συμβουλίου. Και πως πρόθεση του είναι να προασπίσει κάθε δημοκρατική διαδικασία που εξελίσσεται στο Δημοτικό Συμβούλιο  και να βοηθήσει να ληφθούν οι καλύτερες δυνατές αποφάσεις για το συμφέρον των δημοτών .Θα ειμαι πρόεδρος όλων των δημοτικών συμβούλων καθώς επίσης  ευχαρίστησε και τα μέλη του Δ.Σ για την εκλογή του .

Στις επιτροπές εκλέγονται οι :

Οικονομική επιτροπή:

Πρόεδρος :Κώστας Τσεργάς με μέλη Γεώργιος Έξαρχος ,Βασίλης Ζάχος ,Θωμάς Τσαπλές,Γεωργία Τσιόπα ,Γεώργιος Μανώλης,Γεώργιος Κυρίτσης .

Επιτροπή ποιότητα ζωής :

Πρόεδρος: Αστέριος Σαΐτης με μέλη τον Ιωάννη Αργυρίου ,Χρήστο Τσάτσαρη,Κώστα Νταφοϋλη ,Ελευθερία Πανάγου ,Θωμάς Τζέκας και Γεώργιος Νικολάου.

Η ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ

Δήλωση, μετά το πέρας της εκλογής Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου Τεμπών, έκανε ο κ. Γιώργος Μανώλης, επικεφαλής της παράταξης «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ».

Στη δήλωσή του αναφέρει:

«Σε συναινετικό κλίμα διεξήχθησαν οι δημαιρεσίες για την εκλογή Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής  του Δήμου Τεμπών.

Εκφράζω τα συγχαρητήριά μου στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Τεμπών, έμπειρο αυτοδιοικητικό Μιχάλη Καρατέγο και του εύχομαι υγεία, δύναμη, καλή, αποδοτική και δημιουργική θητεία. Επίσης τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νεοεκλεγέντες στο Προεδρείο Αντιπρόεδρο Ιωάννη Βλάγκα, και Γραμματέα Ευθύμιο Μουζέκη και στα νεοεκλεγέντα μέλη των Επιτροπών Οικονομικής και Ποιότητας Ζωής.

Θα είμαστε σαν αντιπολίτευση αρωγοί στον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, ώστε να πετύχουμε στην αποστολή μας και να αναβαθμίσουμε ακόμη περισσότερο τη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου.

Τον απερχόμενο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Τσέτσιλα θέλω να τον ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε τα δυόμιση χρόνια της θητείας του, με τις όποιες εντάσεις που υπήρξαν πάντα όμως σε κλίμα πολιτισμένο και να του ευχηθώ κάθε προσωπική και οικογενειακή επιτυχία».

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ