ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ Δ. ΤΑΧΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με την πανηγυρική επανεκλογή του Δημήτρη Τάχου στην προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η ειδική συνεδρίαση του σώματος, ενώ ακολούθησαν η εκλογή αντιπροέδρου και γενικού γραμματέα.

Ο κ. Τάχος επανεξελέγη με 39 ψήφους υπέρ και 5 λευκά, ενώ στη θέση του αντιπροέδρου εξελέγη ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Λάρισα- Νέα Αρχή» Βασίλης Παπαδημητρίου με 41 ψήφους υπέρ και 4 λευκά και τέλος γραμματέας ορίστηκε η δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Νέα Λάρισα» Κατερίνα Ζιαζιά-Σουφλιά που συγκέντρωσε 40 ψήφους υπέρ και 5 λευκά.

Εμφανώς φορτισμένος ο πρόεδρος του ΔΣ Δημήτρης Τάχος ευχαρίστησε το σώμα για την επανεκλογή του, ενώ αναφέρθηκε και στη συμπλήρωση ενός χρόνου από το τροχαίο ατύχημα που είχε, ευχαριστώντας δημόσια το δημοτικό σύμβουλο και γιατρό Δ. Μπαμπαλή αλλά και όλο το σώμα για τη στήριξή του τις δύσκολες ώρες που πέρασε.

«Σας ευχαριστώ όλους για την τιμή που μου κάνατε, αλλά και για τον πολιτικό πολιτισμό σας και υπόσχομαι πως θα δουλέψουμε όλοι προκειμένου να υπηρετήσουμε τους πολίτες και την πόλη», κατέληξε ο κ. Τάχος.

Με θερμές ευχαριστίες προς τις παρατάξεις τους για την πρόταση της υποψηφιότητάς τους, αλλά και προς το σώμα για την εμπιστοσύνη που τους έδειξε κατά την ψηφοφορία ολοκλήρωσαν τις σύντομες τοποθετήσεις τους ο νέος αντιπρόεδρος Β. Παπαδημητρίου και η νέα γραμματέας Κ. Ζιαζιά-Σουφλιά.

Ειρήνη Παπουτσή

 

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ