ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Ανακοίνωση της οργάνωσης Λάρισα του κόμματος με αφορμή την παρουσίαση του ρεπορτάζ για τη σύσκεψη των κτηνοτρόφων

Το ομόφωνο δριμύ «κατηγορώ» της πανελλαδικής σύσκεψης των κτηνοτροφικών συλλόγων εναντίον της ηγεσίας της ΝΔ, μηδέ του προέδρου της εξαιρουμένου, «εξαφανίστηκε» από το ρεπορτάζ της ημερήσιας τοπικής εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».

Η δίωρη ελεεινολόγηση εναντίον των ευρωβουλευτών της ΝΔ, εναντίον του γραμματέα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Αυγενάκη και, εν τέλει, εναντίον του σκληρού πυρήνα της εν λόγω πολιτικής δύναμης με την κατηγορία της άνευ όρων πολιτικής υποστήριξης των συμφερόντων των πολυεθνικών επιχειρήσεων απεκρύβη παντελώς.

Η καταγγελία των κτηνοτρόφων ότι η ΝΔ προχώρησε σε «εθνική προδοσία», μην προστατεύοντας τη φέτα ως προϊόν ΠΟΠ, αποτέλεσε (προφανώς) άποψη μη ενδιαφέρουσα το πλατύ αναγνωστικό κοινό της ως άνω εφημερίδας. Η δε απειλή των κτηνοτρόφων ότι θα γίνουν «κοψοχέρηδες» στις επόμενες εκλογές, σε περίπτωση που οι βουλευτές της ΝΔ δεν καταψηφίσουν τη συμφωνία CETA, όταν εκείνη έρθει για κύρωση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, οπότε θα ζητηθεί και η δική τους ψήφος, θεωρείται (κατά πως φαίνεται) από τη ΝΔ ένας απαράδεκτος εκβιασμός.

Το συμπέρασμα του δημοκρατικού πολίτη, που παρακολούθησε τη σύσκεψη των κτηνοτροφικών συλλόγων και, κατόπιν, διάβασε το «ρεπορτάζ» της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» είναι ότι το σύστημα Μητσοτάκη, με την καθεστωτική του αντίληψη, λειτουργεί ισοπεδωτικά απέναντι σε όσους δε συμφωνούν μαζί του, επιστρατεύοντας τη γνωστή μέθοδο του «μαύρου».

Είναι κάτι παραπάνω από πασιφανές ότι, για τη ΝΔ, ισχύει απαράβατα το «όστις μη μεθ’ ημών, καθ’ ημών» (όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίον μας).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ