ΑΚΟΜΗ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΠΟΥΡΝΑΡΙ!

Χρειάστηκε να σκοράρει τέσσερις συνολικά φορές ο Αμπελωνιακός για να καταφέρει να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Αναγέννησης Πουρναρίου, σε ένα επεισοδιακό και γεμάτο παράπονα για τη διαιτησία παιχνίδι, που άνοιξε το Σάββατο την αυλαία της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΛ, η οποία ολοκληρώνεται την Κυριακή.

Στα καθαρά αγωνιστικά οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή σημειώνοντας τέρμα στο 30’ με τον Ιωαννίδη που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ η Αναγέννηση προηγήθηκε στην εκπνοή του ημιχρόνου, όταν στο 44’ κόντρα στη ροή του αγώνα ο Τσιαμούρας με όμορφη ενέργεια έγραψε το 1-0.

Αποφασισμένος για την ισοφάριση εμφανίστηκε στο δεύτερο μέρος ο Αμπελωνιακός, που σκόραρε στο 55’ με τον Πατρίκου, με το γκολ και πάλι να ακυρώνεται ως οφσάιντ, ενώ στην τρίτη και… φαρμακερή ο Ψύρρας έφερε επιτέλους το ματς στα ίσα με ωραίο πλασέ στο 70’!

Η συνέχεια ανήκε στον Αμπελωνιακό και το διαιτητή, καθώς στο 85’ ο Πατρίκου σκόραρε και πάλι, με το τέρμα να ακυρώνεται εκ νέου, ενώ διαμαρτυρίες υπήρξαν και από τους γηπεδούχους που ζήτησαν πέναλτι για φάση που σημειώθηκε στο 88’.

Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1, σε ένα παιχνίδι που αφήνει παραπονεμένους κυρίως τους Αμπελωνίτες που προχώρησαν και σε σχετική ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

Αναγέννηση Πουρναρίου (Στέλιος Κορομηλάς): Παπαρσένης, Μετόλι, Ζιούστης, Κρητικός Θ. Β., Κώτσιας, Νεμπεγλέρας, Κουρμπάτι, Ζαϊρές (65′ Δημουλός), Καφαντάρης (58′ Κρητικός Μ.), Νικούλης, Τσιαμούρας (80′ Γκαντόγλου).

Αμπελωνιακός (Γιάννης Παπαδημητρίου): Βραζιτίκος, Παυλίδης (65′ Μαυρίδης), Μεσημέρης (46′ Λιάκος), Αλεξόπουλος (82′ Αποστόλου), Κωτούλας, Δαλακώνης, Ψύρρας, Κόλα, Ιωαννίδης, Τσετιροκλής, Πατρίκου.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ