ΔΙΧΩΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΡΤΙΕΣ, ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ.

Δήλωση του ανεξάρτητου βουλευτή Κ. Μπαργιώτα

«Το Συμβούλιο της Επικρατείας επιβεβαίωσε σήμερα αυτό που ήδη ξέραμε όλοι από καιρό: η αξιολόγηση των Διοικητών και Αναπληρωτών Διοικητών των νοσοκομείων υπήρξε προσχηματική. Μια κλασική στην πραγματικότητα διαδικασία αλλαγής κομματικών διοικήσεων στα νοσοκομεία.

Μετά από αυτό, ανοίγει ο δρόμος διεκδίκησης αποζημιώσεων από τους αποπεφθέντες Διοικητές και Αναπληρωτές Διοικητές. Και όπως πάντα, ο λογαριασμός στους φορολογούμενος. Η οικοδόμηση κομματικών στρατών κοστίζει. Τι σημασία έχει; Παραπάνω διορισμοί σε ένα πάρτι που ο κ. Πολάκης διαφημίζει ως «έργο» εκτοξεύοντας αυθαίρετους και ατεκμηρίωτους αριθμούς.

Η Κυβέρνηση της Αριστεράς ήταν από την πρώτη στιγμή αποφασισμένη:  τα δικά της παιδιά στη θέση των προηγούμενων. Της πήρε έναν ολόκληρο χρόνο παλινωδιών μέχρι να βρει τον τρόπο να «ξεφορτωθεί» τους παλιούς Διοικητές και Αναπληρωτές Διοικητές. Οι καινούριες Διοικήσεις, οι διοικήσεις των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ, επιλεγμένες με εξίσου προσχηματικές διαδικασίες, αποτυγχάνουν δυστυχώς παταγωδώς σε πολλά νοσοκομεία. Δίχως τεχνοκρατικά άρτιες, ακομμάτιστες διοικήσεις το ΕΣΥ δεν μπορεί να βγει από το τέλμα. Δυστυχώς, αυτή η κυβέρνηση αποδεικνύεται άξιος συνεχιστής των χειρότερων παραδόσεων της μεταπολίτευσης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ