Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΩΡΙΖΕΙ ΣΑΡΑΒΑΛΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Σοβαρή καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης στη σημερινή συνεδρίαση του δ.σ. Λάρισας

Ανέβηκαν οι τόνοι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας, στο πλαίσιο της συζήτησης του θέματος που αφορούσε σε δωρεά απορριμματοφόρου οχήματος στο Δήμο Τυρνάβου.

Παίρνοντας το λόγο ο επικεφαλής της ΛΑΣΥ Πέτρος Κρίκης περιέγραψε ένα όχημα «σαράβαλο» για το οποίο είναι έτοιμοι να ψηφίσουν όλοι και το οποίο «θα σκοτώσει εργαζόμενους στο Δήμο Τυρνάβου»!

«Πρόκειται για όχημα με ζωή που ξεπερνά τα 30 έτη, παροπλισμένο από το 2015, το οποίο είναι παλαιάς τεχνολογίας, παρουσιάζοντας σημαντικές ελλείψεις σε συστήματα ασφαλείας. Πάρτε εσείς την ευθύνη για τη δωρεά του αφού τόσο υπολογίζουν ορισμένοι την αξία της ανθρώπινης ζωής», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του επικεφαλής της ΛΑΣΥ, που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου του Δ.Σ Δημήτρη Τάχου.

«Προσβάλλεται ολόκληρο το σώμα και προσβάλλομαι και ως πρόεδρος από την τοποθέτησή σας», ήταν η αντίδραση του κ. Τάχου με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Καθαριότητας Α. Σουρλατζή να παρεμβαίνει υποστηρίζοντας πως τα προβλήματα που παρουσιάζει το απορριμματοφόρο είναι γνωστά στους αρμόδιους του Δήμου Τυρνάβου, οι οποίοι αντιμετωπίζοντας αυξημένες ανάγκες στο συγκεκριμένο θέμα είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε επισκευή του οχήματος.

«Δε βλέπω γιατί ως μητροπολιτικός δήμος να μην βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση έναν όμορο δήμο», τονίστηκε στο πλαίσιο της συνεδρίασης, ενώ η απόφαση για τη δωρεά του οχήματος πάρθηκε τελικά κατά πλειοψηφία και με την αρνητική ψήφο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ