ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΦΑΛΑΝΗΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Σπουδαία πορεία έκανε φέτος η ομάδα ποδοσφαίρου του ΓΕΛ Φαλάνης, το οποίο για πρώτη φορά τα τελευταία 25 χρόνια έφτασε στον τελικό του σχολικού πρωταθλήματος του νομού Λάρισας, πράγμα που έκανε περήφανη όλη τη σχολική κοινότητα.

Η πρόκρισή της μέχρι τον τελικό ήταν αποτέλεσμα μιας σειράς νικών που σημείωσε σε αγώνες με διάφορα σχολεία του νομού.

Ο τελικός διεξήχθη την Παρασκευή 03/02/2017 στις 10:30 π.μ. στο Γήπεδο Αλκαζάρ με την ομάδα του 1ου ΓΕΛ Λάρισας. Μετά το 1-1 του αγώνα, το αποτέλεσμα κρίθηκε στα πέναλτι, 3-2 υπέρ του 1ουΛυκείου. Το γεγονός ότι τα πέναλτι έκριναν το αποτέλεσμα του τελικού καταδεικνύει την ισάξια αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων.

Οι μαθητές της σχολικής ομάδας του ΓΕΛ Φαλάνης από την πρώτη ως την τελική αναμέτρησή τους αγωνίστηκαν με πάθος και ζήλο προσφέροντας υπέροχο θέαμα, σεβόμενοι παράλληλα τους κανόνες του ποδοσφαίρου, την αντίπαλη ομάδα αλλά και το κοινό τους.

Παρά τις σχολικές και εξωσχολικές υποχρεώσεις τους και το αγχωτικό πρόγραμμά τους -αξίζει να σημειωθεί ότι οι επτά (7) από αυτούς είναι μαθητές της Γ’ Λυκείου και προετοιμάζονται με αξιώσεις για τις Πανελλαδικές εξετάσεις- επέδειξαν συνέπεια, υπευθυνότητα, σοβαρότητα και προπαντός ήθος.

Κατάφεραν να μετατρέψουν κάθε αγώνα σε πραγματική αθλητική γιορτή αφού στόχος τους δεν ήταν μόνο η νίκη αλλά η ικανοποίηση και η χαρά της συμμετοχής. Τα ίδια συναισθήματα βίωναν και οι υπόλοιποι μαθητές του Λυκείου οι οποίοι με αμείωτο πάθος αποθέωναν τους αγωνιζόμενους συμμαθητές τους με συνθήματα και τραγούδια.

Παράλληλα οι μαθητές του ΓΕΛ Φαλάνης, και παρά το νεαρό της ηλικίας τους, έδωσαν μαθήματα πολιτισμού με την ωριμότητα και την ανωτερότητά τους -ιδιαίτερα στον τελικό στο γήπεδο Αλκαζάρ.

Χειροκρότησαν την αντίπαλη ομάδα για τη νίκη που σημείωσε και το θέαμα που προσέφερε και στο τέλος του αγώνα φρόντισε για την καθαριότητα του γηπέδου αποσπώντας τα συγχαρητήρια της οργανωτικής επιτροπής.

Η ομάδα του ΓΕΛ Φαλάνης αποτελείται από τους παρακάτω μαθητές: Αγόρου Κ., Αλατάς Α., Αλατάς Δ., Γκαλμπογκίνης Ι., Δανίκας Α., Ζιώγας Ν., Κακανούλιας Ζ., Κουλτούκης Α., Λυγούρας Δ., Ντανίκας Ι., Νταούτης Χ., Πανταζής Η., Παπακωνσταντίνου Ν., Σακελλαρίου Π., Σχισμένος Γ. Ν., Τσακνάκης Α. και Τσάνι Γ..

Προπονητής της ομάδας είναι ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Γκαραγκούνης Αστέριος και εμψυχωτής και συνοδός σε όλους τους αγώνες ο καθηγητής Μαθηματικών Τριανταφύλλου Θεόδωρος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ