4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΜΕ ΤΟ MANDELAS TOURS

Εκδρομή στο Βελιγράδι με το Mandelas Tours επιμελείται ο Γυμναστικός Σύλλογος Τυρνάβου για το τετραήμερο 20 – 23 Απριλίου. Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής:

1η μέρα 20/4/17 Πέμπτη Αναχώρηση από τον Τύρναβο το βράδυ στις 10:00. Στάση στα αφορολόγητα και συνεχίζουμε για Βελιγράδι. Άφιξη νωρίς το πρωί.

2η μέρα 21/4/17 Παρασκευή Με τοπικό ξεναγό θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την πόλη. Θα επισκεφτούμε το φρούριο Καλεμέγκνταν, τον Πύργο NEBOJSA που ήταν η φυλακή και ο τόπος θανάτου του Ρήγα Φεραίου, τις εκκλησίες Ruzica και Αγία Παρασκευή, το Εθνικό Θέατρο, το αρχοντικό της Πριγκίπισσας  Ljubica,τη μεγαλύτερη ορθόδοξη εκκλησία στην Ευρώπη, τον Άγιο Σάββα, το Μνημειακό κέντρο του Τίτο, το κοινοβούλιο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος. Επίσκεψη στο ζωολογικό κήπο. Δείπνο. Προαιρετική διασκέδαση, διαν/ση.

3ημέρα 22/4/17 Σάββατο Πρωινό και αναχώρηση για το πανόραμα του Βελιγραδίου το Dedinje, με τις ωραιότερες επαύλεις και το παλάτι του βασιλιά Καρατζώρτζεβιτς. Κατά την επιστροφή περνάμε μέσα από το νέο Βελιγράδι και την περιοχή Zemum. Ελεύθερο απόγευμα για μια βόλτα στον κεντρικό πεζόδρομο Terazije-Knez Mihajlova. Στη συνέχεια αναχώρηση για το νέο Βελιγράδι από όπου προαιρετικά μπορούμε να απολαύσουμε μια μαγευτική  κρουαζιέρα στον Δούναβη και τον παραπόταμο Σάβα. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προτείνουμε Grand Cazino Beograd. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διαν/ση.

4η μέρα 23/4/17 Κυριακή Πρωινό και αφού τακτοποιήσουμε τα πράγματά μας στο πούλμαν, αναχωρούμε για να επισκεφτούμε την όμορφη πόλη του Νις. Με τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν για καφέ και ανάπαυση φτάνουμε αργά το βράδυ στην πόλη μας γεμάτοι όμορφες εντυπώσεις.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή συμμετοχής:

             140 ευρώ το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο

             100 ευρώ Παιδί έως 11 ετών, σε τρίκλινο με 2 ενήλικες

             195 ευρώ το άτομο σε μονόκλινο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Μεταφορά με ιδιόκτητο κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαν/σεις 2 σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης HOTEL EXCELSIOR 4* ή 88ROOMS 4*ή ASTORIA 4*
  • Πρωινό-Βραδινό
  • Περιηγήσεις –ξεναγήσεις με τοπικό ξεναγό
  • Δημοτικός φόρος Βελιγραδίου

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Τις εισόδους αρχαιολογικών χώρων και μουσείων, τις προαιρετικές εκδηλώσεις και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

Δηλώσεις συμμετοχής έως 25/3 , με προκαταβολή 50 ευρώ. Εξόφληση έως 13/4/17.

Απαραίτητη ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο. Παιδιά έως 12 ετών απαραίτητο διαβατήριο.

Την επιμέλεια της εκδρομής έχει ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6974143571 Στέλλα- 6977468093 Έλση, 24920226120-26111 MANDELAS TOURS.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ