ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ- ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΜΕ ΣΠΑΝΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ

Στα πλαίσια της καλύτερης ενημέρωσης των αιμοδοτών της περιοχής και θέλοντας να βοηθήσει τους αιμοδότες μέλη του, που έχουν κάποια από τις σπάνιες ομάδες αίματος Α, Β, ΑΒ και Ο με ρέζους αρνητικό να βρίσκουν ευκολότερα αίμα και να αντιμετωπίζουν καλύτερα τα τυχόν προβλήματα υγείας τους, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ΕΛΠΙΔΑ»

προσκαλεί τους αιμοδότες αυτούς σε ανοιχτή συνάντηση- σύσκεψη την Τετέρτη, 22 Μαρτίου 2017 και ώρα 19.45 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του νέου Δημαρχείου Αμπελώνα (πρώην 1ο Δημοτικό Σχολείο).

Στη σύσκεψη αυτή καλούνται να πάρουν μέρος όλοι οι Εθελοντές Αιμοδότες του Αμπελώνα και της περιοχής με αίμα ρέζους αρνητικό, καθώς και όσοι γνωρίζουν ότι έχουν αίμα με τις ομάδες αυτές, ανεξάρτητα αν είναι αιμοδότες, για να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους, να συζητήσουν το θέμα που τους απασχολεί, να ανταλλάξουν γνώμες και απόψεις και από κοινού να καταλήξουν στον καλύτερο τρόπο επίλυσης του προβλήματος της έλλειψης αίματος, που συχνά συναντούν οι συνάνθρωποί μας με αυτές τις σπάνιες ομάδες αίματος.

Ο Πρόεδρος κ. Απ. Παπαϊωάννου και τα άλλα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου «Η ΕΛΠΙΔΑ» θα φροντίσουν να κάνουν μια όσο γίνεται πιο αναλυτική παρουσίαση του θέματος και να ενημερώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους αιμοδότες τους με ρέζους αρνητικό, ώστε από τη συζήτηση που θα ακολουθήσει να εξαχθούν τα καλύτερα συμπεράσματα και φεύγοντας όλοι τους να γνωρίζουν πως θα κινηθούν, όταν συμβεί σε κάποιον κάτι δυσάρεστο και θα χρειάζεται επειγόντως αίμα με ρέζους αρνητικό για να το αντιμετωπίσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ