ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

Στις επιτυχίες επέστρεψε σήμερα ο Απόλλωνας Λάρισας, που είχε εύκολο έργο απέναντι στο Θεσπρωτό, επικρατώντας με 3-0, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Μηνάς και Σαχινίδης έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους, με το δεύτερο να σημαδεύει στο 25’ το δοκάρι των φιλοξενούμενων, ενώ το σκορ άνοιξε στο 38’ όταν μετά από προσπάθεια και σουτ του Διβανέ ο Μανθάνο πήρε το ριμπάουντ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Θεσπρωτού.

Με την έναρξη της επανάληψης οι παίκτες του Σ. Θεοδοσιάδη «χτύπησαν» και πάλι, όταν νέο σουτ του Διβανέ αποκρούσθηκε από τον τερματοφύλακα και ο επερχόμενος Σαχινίδης δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-0.

Ο Απόλλωνας έβαλε τέλος στις όποιες βλέψεις των φιλοξενούμενων στο 54’, όταν η κάθετη μπαλιά του Σαχινίδη βρήκε το Μανθάνο και εκείνος δεν αστόχησε γράφοντας το τελικό 3-0.

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης, Σκούπρας, Παπαδόπουλος (58′ Σουλίδης), Ιορδανίδης, Ανδρέου (74′ Μουταφτσίσκι), Αγρόδημος, Μηνάς, Καμπέρης, Σαχινίδης, Μανθάνο (66′ Συράκος), Διβανές.

Θεσπρωτός (Δημήτρης Μουρούτης): Κωνσταντάκος (51′ λ.τ. Μπότσαρης), Πολυχρονιάδης, Ηλίας Α., Νόνης, Πάνος, Πέντζας (68′ Τσουντσούδης), Λαγός, Μυρσινιάς, Ντόκος (37′ λ.τ. Κωστάκης), Μπίκας, Βιτώρος.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ