ΒΑΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΕΣΤΟΥΣ

Ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων του ΓΝΛ για την απόφαση της διοίκησης να τοποθετήσει αναπληρωτές προϊστάμενους και τομεάρχες

Το Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων του Γ. Ν. Λ. κατόπιν συνεδριάσεως στις 17-3-2017 καταγγέλλει την απόφαση της Διοίκησης του νοσοκομείου να τοποθετήσει αναπληρωτές προϊσταμένους και τομεάρχες  χωρίς να λάβει υπόψη την αξιολόγηση των ενδιαφερομένων εργαζομένων του Υπηρεσιακού Συμβουλίου και τον χρόνο προϋπηρεσίας τους

δημιουργώντας πρόβλημα αξιοκρατίας και ισονομίας στο νοσοκομείο.

Σας ενημερώνουμε ότι ορισμένοι εργαζόμενοι συνάδελφοί μας κατόπιν της αξιολογήσεως – κρίσεως προϊσταμένων από το υπηρεσιακό συμβούλιο τοποθετήθηκαν με προφορική εντολή σε θέση ευθύνης ένα και πλέον χρόνο τώρα εργάζονται και προσφέρουν χωρίς να καλύπτονται από το νόμο.

Άραγε, αναρωτιόμαστε, για ποιο λόγο πραγματοποιούνται οι κρίσεις-αξιολογήσεις; Τύποις;

Επέλεξαν τους αρεστούς και όχι τους άριστους με αποτέλεσμα να αδικηθούν ικανοί συνάδερφοι που έχουν προσφέρει έργο στις θέσεις αυτές τα τελευταία χρόνια.

Επίσης ακόμη εκκρεμούν οι κρίσεις προϊσταμένων του Διοικητικού-Τεχνικού και του Παραϊατρικού τμήματος που επανειλημμένως σας έχουμε ενημερώσει.

Παρακαλούμε όπως αποκαταστήσετε την ισονομία και την αξιοκρατία ανάμεσα στους εργαζόμενους του νοσοκομείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ