ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΑ Ε.Κ. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΔΑΣΙΟΥ

Το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας σε 274 Δήμους της χώρας για 24.451 θέσεις δίνει τη δυνατότητα στους επιτυχόντες να παρακολουθήσουν πρόγραμμα Κατάρτισης στην Τεχνολογία Πληροφοριών και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) και στην Κοινωνική Οικονομία και Επιχειρηματικότητα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της δράσης θα υλοποιηθεί μία δέσμη παρεμβάσεων η οποία θα περιλαμβάνει :

  • Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 120 ωρών το οποίο περιλαμβάνει 100 ώρες Χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) για τρία επίπεδα γνώσεων: στοιχειώδεις, βασικές και προχωρημένες και 20 ώρες «Κοινωνική Οικονομία και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα»
  • Πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων πληροφορικής που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος κατάρτισης.

Σκοπός της δράσης είναι η ενδυνάμωση και αναβάθμιση των προσόντων και των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων μέσω συνδυασμένων δράσεων κατάρτισης και πιστοποίησης, και η διευκόλυνση της ένταξης/επανένταξής τους στην αγορά εργασίας.

Η δέσμη των προαναφερόμενων παρεμβάσεων θα υλοποιηθεί από παρόχους κατάρτισης που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον και θα εγγραφούν στο «Μητρώο Παρόχων».

Στην περιοχή του Τυρνάβου πάροχος κατάρτισης είναι τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΑΣΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ – ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ που βρίσκονται στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου με τηλέφωνα επικοινωνίας 2492025880 και 6975733842.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ