«ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ» ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΒ-ΦΑΤΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

«Στα μαλακά» έπεσαν οι Ξενοδόχοβ-Φατιόν μετά την κλήση τους σε απολογία για το μεταξύ τους επεισόδιο στο ματς με τον Παναιτωλικό, καθώς οι έγγραφες εκατέρωθεν εξηγήσεις και η συγγνώμες που ακολούθησαν, οδήγησαν στην κατώτερη ποινή που θα μπορούσε να τους επιβληθεί από την ΠΑΕ.

Έτσι οι δύο ποδοσφαιριστές αποβλήθηκαν για μια μέρα από την ομαδική προπόνηση ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα, με τους υπόλοιπους να γυμνάζονται κανονικά υπό τις οδηγίες μάλιστα του Σ. Τσιώλη, ο οποίος και θα συνεχίσει μέχρι και το φιλικό της Παρασκευής με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας.

Εξάλλου άγνωστο παραμένει το πώς θα αντιδράσει η ΠΑΕ ΑΕΛ στην περίπτωση του Γ. Μασούρα, καθώς σχετική ανακοίνωση που εγκαλεί τον παίκτη για παραβίαση εντολών εκφράζεται απαξιωτικά τόσο για τον ίδιο, όσο και για το γυμναστή που τον προπονεί, με τον κ. Ι. Πλιάτσικα να αντιδρά ήδη στη «βυσσινί» ανακοίνωση που τον χαρακτηρίζει γυμναστή «αμφιλεγόμενης αξίας».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι σχετικές αποφάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν την Πέμπτη.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΛΟΓΙΑ…

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ σέβεται το έργο των δημοσιογράφων και την ανάγκη τους να εξασφαλίσουν ειδήσεις για τα μέσα στα οποία εργάζονται ή για τις προσωπικές τους ιστοσελίδες, αλλά τόσο για τους λόγους για τους οποίους δεν επιμηκύνεται η συνεργασία με τον Σάκη Τσιώλη, όσο και για το ποιός θα τον διαδεχθεί, συνιστά αυτοσυγκράτηση και σεβασμό στη διαφορετικότητα της ΑΕΛ.
Τίποτα απ’ όσα αναφέρονται ως σήμερα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα κι αυτό θα διαπιστωθεί πολύ σύντομα.”

Με αυτή την ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΛ επιχειρεί να βάλει… φρένο στην «προπονητολογία» των τελευταίων ωρών μετά και την αποχώρηση Τσιώλη, την ώρα που λαλίστατος «εκτός των τειχών» ο μεγαλομέτοχός της Α. Κούγιας μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης “ Arena fm” αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε γνωστά ονόματα όπως αυτά των  Κλεμέντε, Τόσακ και Καρπίν.

Ευχάριστο χαρακτηρίζεται από τους διοικούντες το γεγονός πως πολλοί προτάθηκαν ή αυτοπροτάθηκαν για τον «βυσσινί» πάγκο, πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως από τα ονόματα που ξεστόμισε ο Κούγιας κανένα δεν «παίζει» για την ομάδα.

Ειδικά δε εκείνο το «νέος, φιλόδοξος κλπ, κλπ», άλλον «φωτογραφίζει»…

ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΟΥΓΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡ. ΤΣΙΑΤΑ

Δε λένε να πέσουν οι τόνοι μετά και την ανακοίνωση της αποχώρησης Τσιώλη από το τιμόνι της ΑΕΛ, καθώς ο μεγαλομέτοχός της Α. Κούγιας επανέκαμψε ανοίγοντας νέο (;) μέτωπο, αυτή τη φορά με το δημοσιογράφο Χρήστο Τσιάτα και το ραδιοσταθμό που εργάζεται.

Για εξώδικο έκανε λόγο ο κ. Κούγιας μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΑΕΛ, ενώ λίγο αργότερα οι ακροατές του είχαν την ευκαιρία να… απολαύσουν απίστευτες καταγγελίες που αναφέρονται στο έγγραφο, σύμφωνα με τις οποίες ο δημοσιογράφος και ο σταθμός που τον φιλοξενεί ετοιμάζουν «συγκέντρωση» κατά την κοινή συνέντευξη τύπου Κούγια-Τσιώλη, με στόχο να τον οδηγήσουν σε αποχώρηση!

Μήπως να πέσουν οι τόνοι; Χωρίς να θέλουμε να σας… τρομάξουμε μαθηματικά δεν τέλειωσε τίποτα για την υπόθεση “παραμονή” της ομάδας.

Υ.Γ. Το τι γίνεται στο διαδίκτυο όχι απλά δεν περιγράφεται αλλά σε περιπτώσεις αγγίζει τα όρια της επέμβασης δικαστικού λειτουργού, για να μην πούμε ψυχιάτρου…

Ε.Π.

 

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ