Α. ΚΟΥΓΙΑΣ: ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ Σ. ΤΣΙΩΛΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!

«Πρώτη» του Θ. Βουτυρίτσα στον πάγκο της ΑΕΛ

Με μια προσωπική δήλωση-γρίφο έκλεισε την κοινή συνέντευξη τύπου με τον απερχόμενο τεχνικό Σ. Τσιώλη ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Α. Κούγιας.

«Μην εκπλαγείτε αν δείτε τον κ. Τσιώλη εδώ και πάλι σύντομα», έκλεισε την τοποθέτησή του ο κ. Κούγιας, σε μια δήλωση που οι παρευρισκόμενοι υποδέχτηκαν με χλιαρά χειροκροτήματα και αρκετή δόση αμηχανίας.

“Σήμερα δεν είμαστε εδώ για μνημόσυνο. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ αλλά και προσωπικά ο ίδιος θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σάκη Τσιώλη. Χωρίς αυτόν ούτε θα ανεβαίναμε ούτε θα μέναμε”, ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του Α. Κούγια.

Στο πλαίσιο της κοινής συνέντευξης τύπου ο κ. Κούγιας παραδέχτηκε πως «έγιναν λάθη και χρειάζεται ξεσκαρτάρισμα και επιλογές προσωπικοτήτων, προπονητικά και διοικητικά, που θα πλαισιώσουν την ΑΕΛ».

Συναισθηματικά φορτισμένος και σε μια τοποθέτηση ελάχιστων λεπτών ο Σ. Τσιώλης  ευχαρίστησε τον κόσμο της ΑΕΛ που τον στήριξε την φετινή σεζόν, καθώς επίσης και τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια που τον έφερε στην ομάδα της καρδιάς του μετά από 28 χρόνια.

«Έχω αδειάσει ψυχικά και ζήτησα να αποχωρήσω έχοντας πάρει πλέον αποστάσεις από τη ζώνη του υποβιβασμού», ήταν η δήλωση του κ. Τσιώλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα ο Σ. Τσιώλης παρακολούθησε το νικηφόρο φιλικό της ΑΕΛ με αντίπαλο τον Απόλλωνα από σουίτα του γηπέδου. Για την ιστορία το τελικό 2-1 υπέρ της ΑΕΛ διαμορφώθηκε με τέρματα των Αγκάνοβιτς (56’) και Ευμορφίδη (65’), ενώ για τον Απόλλωνα μείωσε ο Γκουντρουμπής στο 85’.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: athleticlarissa.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ