ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ Ο Γ. ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Λύθηκε η συνεργασία με τον υπεύθυνο τύπου Χρ. Τσούμαρη

Θετική εξέλιξη αναφορικά με το θέμα που προέκυψε με τον ποδοσφαιριστή Γ. Μασούρα σημειώθηκε την Πέμπτη, καθώς η ΠΑΕ μετά την απολογία του παίκτη αποφάσισε να μην προχωρήσει σε τιμωρία του.

Αίσθηση πάντως προκαλεί το σχετικό δελτίο τύπου που εκδόθηκε, όπου και αναφέρεται πως θα κινηθεί νομίμως και μάλιστα σε συνεργασία με τον παίκτη εναντίον του γυμναστή Γ. Πλιάτσικα επειδή αμειβόταν για τις υπηρεσίες του!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Απολογήθηκε σήμερα γραπτώς ο Γιάννης Μασούρας. Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε να μην επιβάλει καμία ποινή στον ποδοσφαιριστή και τέθηκε στη διάθεση των αγωνιστικών τμημάτων.

Μολαταύτα το ΔΣ δηλώνει ότι εξεπλάγην δυσάρεστα επειδή πληροφορήθηκε ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής πλήρωνε 200€ στον γυμναστή Πλιάτσικα και σε συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή θα κινηθεί νομίμως».

ΛΥΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΜΕ ΤΟ ΧΡ. ΤΣΟΥΜΑΡΗ

Τη λύση της συνεργασίας της με τον υπεύθυνο επικοινωνίας Χρήστο Τσούμαρη ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Σε άριστο κλίμα και λόγω προσωπικών του υποχρεώσεων λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία μεταξύ της Π.Α.Ε. ΑΕΛ και του εκπροσώπου τύπου κ. Χρήστου Τσούμαρη.

Το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Αλέξιος Κούγιας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Τσούμαρη για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στην υπεύθυνη θέση του εκπροσώπου τύπου όπως και στις καλαίσθητες εκπομπές του στο AEL RADIO.

O κ. Χρήστος Τσούμαρης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Π.Α.Ε. ΑΕΛ και τον περιμένει και πάλι οποιαδήποτε στιγμή επιλέξει αυτός είτε στην Π.Α.Ε. είτε στο AEL RADIO».

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ