ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΕ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΓΑΛΛΙΑ – 3 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Λίγα 24ωρα μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε σταθμό του μετρό στη βόρεια Γαλλία ενώ υπάρχουν 3 τραυματίες. Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν στα social media ότι πρόκειται για υπόθεση ναρκωτικών και όχι κάποιο τρομοκρατικό χτύπημα.

Η αντιτρομοκρατική βρέθηκε στο σημείο της επίθεσης αλλά οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν «ξεκαθάρισμα λογαριασμών».

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου ενός 14χρονου παιδιού, φέρεται να έχoυν τραυματιστεί στην πόλη Λιλ από πυροβολισμούς κοντά στον κεντρικό σταθμό του μετρό Porte d’Arras.

Τα κίνητρα των πυροβολισμών δεν είναι ακόμα γνωστά. Ο δράστης φέρεται να έχει ξεφύγει από το σημείο. Άμεσα οι αρχές έσπευσαν στο σημείο και απέκλεισαν την περιοχή.
Πηγή της αστυνομίας δήλωσε:

Η επίθεση έγινε στην περιοχή Jacques Febvrier, δίπλα στο σταθμό του μετρό Porte d’Arras. Αστυνομικοί παραμένουν στην περιοχή. Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Saint-Vincent-de-Paul. Κανένας από τους τραυματίες δεν βρίσκεται σε κίνδυνο. Ένα όχημα έκανε στην άκρη του δρόμου έξω απότον σταθμό του μετρό και στόχευσε τους 3 τραυματίες. Φαίνεται πως ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Ο 14χρονος δέχθηκε μία σφαίρα στο πόδι, ο ένας τραυματίας έχει δεχθεί χτύπημα στον αυχένα ενώ ο τρίτος τραυματίας χτυπήθηκε στην πλάτη.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που επικαλούνται τοπικά ΜΜΕ, ακούστηκαν τουλάχιστον πέντε πυροβολισμοί.

Οι αρχές, μάλιστα, βρήκαν πάνω από 10 κάλυκες στο σημείο.

ipop.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ