ΨΗΦΙΣΕ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΕΛΑΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ

Μία γυναίκα από την Ιντιάνα των ΗΠΑ ψήφισε τον Ντόναλντ Τραμπ για να σταματήσει τα καρτέλ και την εγκληματικότητα που υποτίθεται θα σταματούσαν με την παράνομη μετανάστευση. Ωστόσο, με το νέο αντιμεταναστευτικό πλαίσιο, απελάθηκε ο άνδρας της με τον οποίον έχουν τέσσερα παιδιά.

“Δεν θέλουμε καρτέλ, δεν θέλουμε ναρκωτικά στα σχολεία, δολοφόνους να ζουν μαζί μας” είχε δηλώσει η Έλεν σε τοπικό ΜΜΕ, νωρίτερα μέσα στον μήνα. “Θέλεις να νιώθεις ασφάλεια στο σπίτι σου, γι’ αυτό ψήφισα τον κ. Τραμπ”, είπε, χωρίς να σκεφτεί ότι οι νέες πολιτικές του θα είχαν εφαρμογή στην περίπτωση του συζύγου της.

“Ο Τραμπ είπε ότι οι καλοί άνθρωποι δεν θα απελαύνονταν, απλώς θα τους έλεγχαν” πρόσθεσε.

Ο σύζυγός της, Ρομπέρτο Μπεριστέν, ήρθε στις ΗΠΑ το 1998 για να επισκεφθεί μία θεία του, έμεινε στις ΗΠΑ και παντρεύτηκε. Ο Ρομπέρτο συνελήφθη σε ένα ταξίδι που πήγε με τη γυναίκα του στους καταρράκτες του Νιαγάρα το 2000, αφού διέσχισαν τα σύνορα με τον Καναδά. Όταν οι φύλακες είδαν ότι δεν είχε έγγραφα παραμονής, τον διέταξαν να φύγει από τη χώρα. Εκείνη την περίοδο η γυναίκα του ήταν έγκυος και ο Ρομπέρτο δεν έφυγε.

Εδώ και 17 χρόνια δίνει το “παρών” κάθε χρόνο στο αρμόδιο γραφείο μετανάστευσης. Έχει άδεια εργασίας, ασφάλιση και άδεια οδήγησης

Δούλεψε για 8 χρόνια στο Eddie’s Steak Shed του Γκρέιντζερ, το οποίο στη συνέχεια αγόρασε. 

Στον ετήσιο έλεγχό φέτος ο Ρομπέρτο συνελήφθη και κρατείται στο Γουισκόνσιν.

Η Έλεν λέει ότι έχει κάνει αίτηση για πράσινη κάρτα και ελπίζει ότι με αυτή – ακόμη και αν τον απελάσουν – θα καταφέρει να επιστρέψει. Σε αντίθετη περίπτωση, είναι έτοιμη να ετοιμάσει τις βαλίτσες της για το Μεξικό

“Δεν έχω πάει ποτέ, ίσως όμως τώρα να πάω” αναφέρει.

nooz.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ