ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΕΝΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΩΝ

Βάσει της κείμενης νομοθεσίας (Ν.4036/2012, αρθ. 37, παρ. 1) από το 2015 είναι υποχρεωτική η ασφαλής και με συγκεκριμένες προδιαγραφές διαχείριση των κενών συσκευασιών φυτοπροστατευτικών προϊόντων.

Ο Δήμος Τυρνάβου, στο πλαίσιο της προσπάθειας προστασίας του περιβάλλοντος διοργανώνει  ενημερωτική εκδήλωση-συζήτηση προκειμένου να συζητηθούν τα αποτελέσματα της εφαρμογής του πιλοτικού προγράμματος συλλογής κενών συσκευασιών φυτοπροστατευτικών προϊόντων  που πραγματοποιείται εδώ και 2 χρόνια στο Δήμο Τυρνάβου σε συνεργασία με τον ΕΣΥΦ και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Καλεί  όλους τους γεωπόνους – ιδιοκτήτες Καταστημάτων Γεωργικών Φαρμάκων, τους  Αγροτικούς Συνεταιρισμούς αλλά και τους αγρότες της περιοχής να παρευρεθούν

την Τρίτη 28/3/2017 και ώρα 19.30, στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο Τυρνάβου,

στην Ενημερωτική Εκδήλωση- Συζήτηση προκειμένου να κατατεθούν προτάσεις καλύτερης εφαρμογής του προγράμματος από όλους τους εμπλεκόμενους.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του ΕΣΥΦ ενώ θα δοθούν και οι βεβαιώσεις παράδοσης κενών συσκευασιών στους παραγωγούς για το έτος 2016.

Η παρουσία και η συνεργασία όλων σας είναι απαραίτητη. Η προστασία του περιβάλλοντος  είναι υπόθεση όλων μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ