Η Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΆΝΝΑΣ ΚΟΡΤΕΣΗ «ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΥ»

Η Εθελοντική Ομάδα ΣΤΗΡΙΞΗ, σε συνεργασία με την Δήμο Τεμπών (ΔΟΠΑΠΕΠ) παρουσιάζουν το βιβλίο της Άννας Κορτέση  “ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΥ”. Η παρουσίαση θα γίνει στο Δημαρχείο Γόννων  την Κυριακή 26 Μαρτίου στις 11.00πμ

Το “ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΥ” είναι ένα διήγημα στο οποίο η συγγραφέας – με κεντρικό ήρωα τον Βασίλη Πιπέρη – δένει αρμονικά αφηγήσεις και συναισθήματα με στόχο να μας βάλει στον άγνωστο κόσμο των ανθρώπων που από μια κακή συγκυρία βρέθηκαν καθηλωμένοι σε ένα αναπηρικό καροτσάκι.

Η Άννα Κορτέση παραχώρησε τα εμπορικά δικαιώματα του βιβλίου της για την αποθεραπεία του Βασίλη Πιπέρη.

Το βιβλίο θα παρουσιάσει η Μηχανικός Περιβάλλοντος Ελένη Καρατσίβου ενώ ομιλητής θα είναι και ο κεντρικός ήρωας του βιβλίου Βασίλης Πιπέρης. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η Ελένη Καρατσίβου ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει το μέλος της Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ Φώτης Βακιρτζηδέλης.

Το μουσικό μέρος της εκδήλωσης θα καλύψει μουσικό σχήμα με καλλιτέχνες από τους Γόννους. Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει δεξίωση για τους καλεσμένους ενώ η συγγραφέας Άννα Κορτέση θα συνομιλήσει με τους καλεσμένους και θα υπογράψει τα βιβλία της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ