Η ΛΑΡΙΣΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΤΛΟΥΠΑ

Θεματική περιπατητική περιήγηση από την ομάδα Νόον

Η ομάδα «Νόον Έγνω» σχεδιάζει μια θεματική, περιπατητική περιήγηση με τίτλο «Η Λάρισα μέσα από το φακό του Τάκη Τλούπα». Περιλαμβάνει στάσεις σε επιλεγμένα σημεία στο κέντρο της πόλης, όπως αυτά έχουν αποτυπωθεί στις φωτογραφίες του Λαρισαίου φωτογράφου και μια σύντομη αφήγηση για καθένα.

Η αρχαιολόγος – ξεναγός Κωνσταντίνα Κόντσα ξαναζωντανεύει μέσα από φωτογραφίες και μικρές ιστορίες το «άλλοτε και το τώρα» της πόλης. Από το φωτογραφείο και τη θρυλική βέσπα, στο Τζαμί και την Δημοτική Αγορά και στην κάποτε ειδυλλιακή Κεντρική πλατεία, θα μοιραστούμε ιστορίες και μνήμες της πόλης που χάθηκε, σε μια διαφορετική βόλτα στο κέντρο!

Η αφετηρία της περιήγησης θα είναι το φωτογραφείο της Βάνιας Τλούπα (23ης Οκτωβρίου 22) και η κατάληξη στην Κεντρική πλατεία. Οι ημερομηνίες που θα διεξαχθεί η δράση είναι: 8 & 9 Απριλίου και 20, 21, 22 & 23 Απριλίου,  ώρα 11:30 π.μ.  Το κόστος συμμετοχής είναι 8 €, 6 € για φοιτητές & ανέργους.

Η περιήγηση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη φωτογράφο και διαχειρίστρια του φωτογραφικού αρχείου του  Τ. Τλούπα, Βάνια Τλούπα. Η δράση τελεί υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.  Χορηγός είναι η επιχείρηση Alfa Katsifa.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες: 6974044273, 6937416795.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ