ΕΠΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ Ο Γ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ!!!

Επανέρχεται και ο Λ. Παπαδούλης

Τα πάνω κάτω για μια ακόμη φορά στο «βυσσινί» ραδιόφωνο, καθώς μετά την αποχώρηση του Χρήστου Τσούμαρη από το πόστο του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΛ στη θέση του επανέρχεται ο παραιτηθείς «από αέρος» Γιάννης Καλογιάννης!

Τις σχετικές ανακοινώσεις έκανε μέσω της «βυσσινί» συχνότητας ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Α. Κούγιας, προσθέτοντας μάλιστα πως το ραδιόφωνο της ΑΕΛ αλλάζει εκ νέου, αφού θα περιορίζεται μόνο στις δραστηριότητες της ΠΑΕ ΑΕΛ, αποκλείοντας οποιαδήποτε δραστηριότητα της Ερασιτεχνικής ή οποιουδήποτε άλλου αθλητικού συλλόγου.

Σημειώνεται πως στο νέο πρόγραμμα, που ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα 3 Απριλίου, επανεντάσσεται και ο δημοσιογράφος Λάζαρος Παπαδούλης, ο οποίος θα επιμελείται και τις αναμεταδόσεις των ποδοσφαιρικών αγώνων της ΑΕΛ.

«ΑΕΛ radio. Η ναυαρχίδα της ομάδας σχεδιάστηκε με εγκληματικά λάθη από την αρχή. Σχεδιάστηκε από μαθητευόμενους μάγους. Και κατέληξε προπύργιο των “σκουπιδιών”! Απολύτως δικαιολογημένος ο θυμός των ακροατών. Φιλάθλων και μη.

Χτίστε τη Φωνή της ΑΕΛάρας μας από την αρχή. Χωρίς ρουφιάνους και δωσίλογους. Όλα πρέπει να αλλάξουν. Δεν φταίει μόνον ο κ. Κούγιας. Περισσότερο φταίει το ευκολόπιστο του χαρακτήρα του. Ας σμιλέψουμε από τώρα το αύριο της αγαπημένης μας ομάδας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!»

Μόλις πριν δύο 24ωρα η παραπάνω ανάρτηση από την προσωπική σελίδα του Γ. Καλογιάννη στο f/b, που απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις απέκλειε κάθε ενδεχόμενο επιστροφής χωρίς τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Τώρα αν το «χτίσιμο» που περιγράφεται επιτεύχθηκε μέσα σε 48 ώρες τι να πεις; Μπράβο τους…

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ