ΑΕΛ ΙΔΕΑ

Ανακοίνωση του συνδέσμου φιλάθλων “Αλκαζάρ” της ΑΕΛ

Βρισκόμαστε σε μια χρονική περίοδο που η ομάδα μας έχει εξασφαλίσει σχεδόν την παραμονή. H διχόνοια στον οπαδικό και φίλαθλο κόσμο της ΑΕΛ κρατάει χρόνια, για σκοπούς που εξασφαλίζουν σε άτομα προσωπικά οφέλη.

Μετά την χθεσινή Γενική συνέλευση της Ερασιτεχνικής η οποία δεν είχε σκοπό την λύση των προβλημάτων αλλά τη δημιουργία νέας αναταραχής, ήρθε η στιγμή να πάρουμε θέση την ποιο σημαντική από ποτέ.

Κύριοι, η κόντρα μεταξύ όλων μας από φορείς και οπαδούς δεν αποσκοπεί σε τίποτα παρά μόνο στην καταστροφή. Μια ερασιτεχνική που μας αποκαλεί εγκληματίες, και θέλει να κάνει το οτιδήποτε είναι δυνατόν για να μας κλείσει το στόμα. Το εύκολο είναι να πηγαίνουμε κόντρα στον έναν, το δύσκολο όμως είναι η συμφιλίωση, χωρίς άλλους εγωισμούς, χωρίς άλλες κόντρες.

Μια ΠΑΕ κόντρα στον ερασιτέχνη, καμία αρμονία. Σας βάλαμε τα είπατε και πάλι τα ίδια. Απανωτές ανακοινώσεις, επιθέσεις και απαντήσεις που κουράζουνε την πόλη μας. Συχνές προσωπικές δηλώσεις του Κούγια, αναφορές σε άλλες ομάδες που δεν ταιριάζουν στην ιστορία μας και στον λαό μας. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ.

Ο κόσμος είναι η ομάδα και όσο θα βρίσκεται ενωμένος δεν θα φοβάται κανέναν. Πισωγυρίσματα και λάθη, απομακρύνσεις και προσλήψεις ξανά ανθρώπων, είτε δημοσιογράφων είτε προπονητών. Μόνο με σταθερότητα ηρεμία και ανθρώπους που έχουν μεγάλο όραμα για την ομάδα μας να πλαισιώνουν την ΠΑΕ θα είμαστε δυνατοί.

Δημοσιογράφοι που προωθούν τις δηλώσεις του Κούγια, του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ ανάλογα με την δικιά τους γνώμη και όφελος. Γιατί ”κύριοι” σε όλες τις ανοιχτές κουβέντες δεν ρωτήσατε και δεν ζητήσατε εξηγήσεις? Γιατί λέτε για χρέη και οφειλές προς τον κ.Τσιώλη, σε παίχτες και άλλα έξοδα που δεν ρωτήσατε ποτέ δημόσια, ενώ σε συναντήσεις του συνδέσμου με τον ίδιο και τους παίχτες μας είπαν ότι δεν υπάρχει θέμα με το οικονομικό τους?

Γιατί στην κοπή πίτας της ΠΑΕ δεν ήσασταν εκεί μαζί με το ΔΣ του ερασιτέχνη να κάνουμε τις σχετικές ερωτήσεις? Σε αντίθεση ο κ. Σωτήρης Μάρκου στην χθεσινή συνέλευση της ερασιτεχνικής ήταν εκεί και υπερασπίστηκε μόνος του τον λόγο του ενάντια όλων χωρίς να κρυφτεί πίσω από κανέναν.

Καμία μεγάλη ομάδα δεν μπορεί να αναδειχτεί όταν υπάρχουν αυτά στα σπλάχνα της. Όλοι μας έχουμε κάνει λάθη. Το μεγαλύτερο όλων είναι ότι δεν κοιτάμε τη λύση άλλα τον φταίχτη. Δεν κοιτάμε την διόρθωση αλλά το αποτέλεσμα. Σας φέραμε σε επαφές, σας μιλήσαμε όλους ξεχωριστά όπως και προσωπικά. Θα το ξανακάνουμε άλλη μια φορά. Στις τάξεις της ΑΕΛ χωράνε όλοι ανεξαρτήτως συνδέσμου και ηλικίας.

Πως μπορούν άνθρωποι από τον χώρο της αστυνομίας να έχουν άποψη για ένα πέταλο? Πως βάζουν ΑΕΛομετρο ανάλογα με την εθνικότητα του καθενός και ζητάνε ένα σύνδεσμο με καθαρά ποινικά μητρώα ενώ οι ίδιοι στέκονται απέναντι μας. Πρώην ασφαλίτες, μπράβοι να ζητάνε διωγμό του κουγια ενώ δεν συμμετέχουν στο κομμάτι της ΑΕΛ. ΑΕΛ είναι όλοι ανεξαρτήτως επαγγέλματος. Δεν μπερδεύουμε όμως την δουλειά με την ιδέα.

Δεν είμαστε τσιράκια του κουγια, δεν ήμασταν πότε κανενός προέδρου και καμιάς διοίκησης. Η τυφλή μας αγάπη για την ομάδα μας έφερε σε αυτό το σημείο. Γινόμασταν χαλί για όλους σας για το καλό αυτής της ιδέας. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να προσβάλει το ΑΛΟΓΟ, σε κανέναν να δειχτεί πάνω σε αυτήν την ΙΔΕΑ. Κανέναν να τραγουδήσει μέσα στο σπίτι μας σύνθημα άλλης ομάδας, κανένας τελικός στην πόλη μας. Διαχειριστές του AEL FC ARENA οι οικονομικοί σας λόγοι δεν είναι ποιο δυνατοί από μας για την διεξαγωγή ενός τελικού στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, που κοσμεί την ιδέα μας.

Πριν δύο χρόνια ζητούσαμε ανοιχτή συγκέντρωση όλων των φιλάθλων, συνδέσμων, ΠΑΕ, Ερασιτέχνη, Παλαιμάχων και όλων τον φορέων που πλαισιώνουν την ΑΕΛ, αλλά κάποιοι μας ακυρώσατε. Για αυτό και εμείς ζητάμε τα εξής:

Συνάντηση με όλα τα μέλη και όλα τα προεδρεία, νέα η παλαιότερα, του πρώην συνδέσμου Μόνστερς για ένα κοινό σκοπό για μια κοινή ΙΔΕΑ. Η λύση των προβλημάτων είναι το καλύτερο όλων. Ας αφήσουμε τα παλιά λάθη όλων στην άκρη. Μια νέα αρχή, ένας νέος σύνδεσμος, η ΘΥΡΑ 1.

Συνάντηση για δεύτερη φορά Ερασιτεχνικής και Παε, με εμάς μπροστά να λύσουμε τα προβλήματα ώστε να γίνουμε πάλι μια οικογένεια αξιοπρεπέστατη. Είναι ο μοναδικός τρόπος να βρούμε τον φταίχτη και δεν θα τον κρύψουμε ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.

Περιμένουμε τις απαντήσεις σας με ανακοινώσεις. Σας δίνουμε χρονικό περιθώριο μέχρι την άλλη παρασκευή πριν από το παιχνίδι στο περιστέρι. Είναι η τελευταία ευκαιρία όλων μας και η τελευταία προσπάθεια από την μεριά μας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ