ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΑΛΣΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας, ανταποκρινόμενοι στη πανελλαδική πρωτοβουλία εθελοντικής περιβαλλοντικής δράσης «Let’s Do It Greece», συμμετέχουν στον καθαρισμό και ευπρεπισμό του Αισθητικού Άλσους Λάρισας.

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, στις 11:00 η ώρα, καλούν όλους τους πολίτες της Λάρισας να έρθουν να βοηθήσουν, ο καθένας όσο και όπως μπορεί, σ’ αυτή την υπέροχη πρωτοβουλία στο Αισθητικό Άλσος!

“Ταυτόχρονα, θα απολαύσουμε το υπέροχο φυσικό περιβάλλον δίπλα στον ζωοδότη Πηνειό, όπου το μικροκλίμα της περιοχής, είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό της πόλης! Ο καιρός σιγά-σιγά καλυτερεύει και ο χώρος του Αισθητικού Άλσους, με τη δική μας συμβολή, μπορεί να γίνει ένας δελεαστικός πόλος έλξης των Λαρισαίων, για περίπατο μέσα στη φύση, άθληση, αναψυχή, πικ-νικ, ασφαλές παιχνίδι των παιδιών!

Όσοι επιθυμούν μπορούν να βοηθήσουν και στις εργασίες που θα γίνουν και στο λαχανόκηπο και βοτανόκηπο παραδοσιακών φυτών των Ενεργών Πολιτών στο χώρο του Άλσους. Σας περιμένουμε για μία ξεχωριστή Κυριακή εθελοντικής προσφοράς και ευχάριστης διάθεσης, που θα μας αναζωογονήσει!”, σημειώνουν στο κάλεσμά τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ