ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο “ΠΟΛΕΜΟΣ” ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΠΑΡΓΙΩΤΑ

Συνεχίστηκαν και χθες οι αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφαση του μέχρι προχθές ανεξάρτητου βουλευτή Κ. Μπαργιώτα να ενταχθεί στην κοινοβουλευτική ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Ετσι πέρα από την προχθεσινή ανακοίνωση του Ποταμιού με αιχμές κατά της Φ. Γεννηματά και τις απαντήσεις που ακολούθησαν, τη σκυτάλη πήρε η Αννα Διαμαντοπούλου, ο Γ. Φλωρίδης και ο Γ. Ραγκούσης με την κ. Διαμαντοπούλου να γράφει στο tweeter: «Τι πολιτική και ηθική κατάπτωση … να νομίζεις ότι απαντάς σε κάτι νέο με μία πράξη αποστασίας!»

 

Επίθεση όμως υπήρξε και από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Ποταμιού τον κ. Δανέλλη που ανέφερε: «Η μεταφορά βουλευτικής έδρας, από ένα κόμμα σε άλλο, θέτει ζητήματα πολιτικής ηθικής και βέβαια κάθε άλλο παρά βοηθά στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης μεταξύ μας».

Στα σχόλια Δανέλλη υπήρξαν άμεσες απαντήσεις όπως αυτή που αλιεύσαμε στη σελίδα του κ. Μπαργιώτα:

Στο πλευρό του κ. Μπαργιώτα στάθηκε και ο πρώην υπουργός Βασίλης Κεγκέρογλου ο οποίος απάντησε στον επικεφαλής του Ποταμιού λέγοντας:

Πάντως ποικίλες ήταν και οι αντιδράσεις για την παρέμβαση της κ. Διαμαντοπούλου με αρκετούς να επισημαίνουν ότι Διαμαντοπούλου, Φλωρίδης και Ραγκούσης αρκετά κούρασαν τη χώρα και το λαό και καλά θα κάνουν να σιωπούν, ενώ κάποιοι άλλοι επισήμαιναν ότι στο Ποτάμι καλά θα κάνουν πρώτα να σκέφτονται και μετά να μιλούν αφού ακόμη και ο κ. Αμοιράς βουλευτής σήμερα του κόμματος είναι πρώτος επιλαχών ευρωβουλευτής της ΝΔ…

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ