ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ – DOWNHILL ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Απριλίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας – Κατάβασης (Downhill) και το 1ο Πανελλήνιο Κύπελλο Downhill Open 2017 στο Λουσφάκι Τυρνάβου.

Πλήθος κόσμου απόλαυσε τους 25 αθλητές που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας – Κατάβασης και τους 146 αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στο 1ο Πανελλήνιο Κύπελλο DownhillOpen.

Οι αγώνες ξεκίνησαν το Σάββατο με τις επίσημες δοκιμαστικές προπονήσεις και ολοκληρώθηκαν την Κυριακή σε μια άρτια διοργάνωση που προσέφερε πλούσιο θέαμα στο πλήθος κόσμου που το παρακολούθησε για τα ελληνικά δεδομένα, με τους αθλητές και τις αθλήτριες του Downhill να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Στο χώρο των αγώνων παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας κ. Πριστούρης Παναγιώτης, ο Ειδικός Γραμματέας της Ε.Ο.Π. κ. Ποιμενίδης Βασίλειος, ο κ. Τσοπούρογλου Σάββας μέλος της Ε.Ο.Π. και Πρόεδρος του Π.Γ.Σ. Λάρισας, ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Σαρχώσης Παναγιώτης,

οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Κουλιός Κωνσταντίνος, Τσιόπας Χρήστος, Μπανταβάνης Γεώργιος, Κουτσοδήμος Γεώργιος και Λαγκιόλη – Μπίλιου Θεοφανώ, η Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Τυρνάβου κα Σουρλαντζή-Ζαχαράκη Χαρίκλεια, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τυρνάβου κ. Χαλούλης Γεώργιος και ο Διοικητής του Α.Τ. Τυρνάβου.

Ο Δήμος Τυρνάβου ευχαριστεί την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Ποδηλατικό Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας για τη συνδιοργάνωση, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (παράρτημα Λάρισας) για την πλήρη κάλυψη του αγώνα, το ΕΚΑΒ και το Α.Τ. Τυρνάβου για τα μέτρα τάξης και ασφάλειας, ώστε όλοι να μπορούν να απολαύσουν αυτό το θέαμα.

Επίσης ευχαριστεί ιδιαίτερα τα μέλη της Λέσχης Φίλων Ποδηλάτου Τυρνάβου – Lousfaki Trail και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν για την προετοιμασία της διαδρομής και την πραγματοποίηση των αγώνων και ιδίως την Τεχνική Εταιρεία Μίχος Νικόλαος & ΣΙΑ ΕΤΕ και τους Θωμά Δούκα και Τούσια Αθανάσιο.

Τέλος συγχαίρει όλους τους αθλητές και αθλήτριες του downhill για τις επιδόσεις τους και το θέαμα που προσέφεραν σε όσους τους παρακολούθησαν.

Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων στους πίνακες που ακολουθούν:

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ