ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ-ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!

Ανακοίνωση της ΕΠΣ Αρκαδίας «αδειάζει» την ΠΑΕ ΑΕΛ

Χαροποίησε η είδηση που αφορούσε στους συνδέσμους φιλάθλων της ΑΕΛ που επιτέλους δείχνουν να τα βρίσκουν ενόψει της κρίσιμης συνέχειας και της μάχης για παραμονή στην κατηγορία, την ώρα που αποκαρδιωτικά όσο και ενδεικτικά της κατάστασης που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας είναι τα επίσημα στοιχεία

που δόθηκαν στη δημοσιότητα και αφορούν στην προσέλευση των φιλάθλων στο ARENA.

Έτσι στο ματς-φωτιά με τον Αστέρα Τρίπολης και παρά τη γενική είσοδο των 10 ευρώ κόπηκαν μόλις 1.266 εισιτήρια, δημιουργώντας νέο αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης μετά τα 1.362 εισιτήρια που καταγράφηκαν στο παιχνίδι με την Κέρκυρα!

Η δικαιολογία του εργάσιμου της Τετάρτης μάλλον δεν πείθει πλέον κανέναν και ας ελπίσουμε πως το ματς-κλειδί με την Ξάνθη (εντός) θα βρει την ΑΕΛ συσπειρωμένη και στις κερκίδες του γηπέδου της.

ΠΥΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΒΟΗΘΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Εξάλλου σε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τον ορισμό του βοηθού διαιτητή Βεργέτη για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέροντας τα εξής:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαμαρτύρεται εντονότατα για το ορισμό από τους κ.κ. Τριτσώνη και Κουκουλάκη ως βοηθού διαιτητή του Βεργέτη από τον σύνδεσμο Αρκαδίας στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο Βεργέτης υπήρξε ο αποκλειστικά υπαίτιος της ήττας της ΑΕΛ στον αγώνα Α’ γύρου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, όπου ανέκοψε τους ποδοσφαιριστές μας με τρία ανύπαρκτα οφσάιντ, ενώ το σκορ του αγώνα ήταν 1-1 και ήθελε 20 λεπτά να λήξει. Ο ίδιος την αμέσως επόμενη Κυριακή ήταν διαιτητής στον αγώνα των Κ20 Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ , όπου η ΑΕΛ κέρδιζε 0-2 στο πρώτο ημίχρονο και αυτός με πρωτοφανείς διαιτητικές υποδείξεις οδήγησε την ομάδα μας σε ήττα, με αποτέλεσμα η ομάδα μας να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση διαμαρτυρίας και είχε και εντονότατο επεισόδιο με τον κ. Κούγια. Ο Βεργέτης είναι συγγενής του προπονητή του Αστέρα Τρίπολης Στάικου Βεργέτη.

… ΚΑΙ ΤΟ «ΑΔΕΙΑΣΜΑ» ΤΗΣ ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Στον αντίποδα, απάντηση της ΕΠΣ Αρκαδίας «αδειάζει» κανονικά την ΠΑΕ, κάνοντας λόγο για θέματα που τέθηκαν «εκτός πραγματικότητας», σημειώνοντας μάλιστα πως ο εν λόγω διαιτητής ουδεμία σχέση έχει με τον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, αφού πρόκειται για συνωνυμία!

Αναλυτικά η ανακοίνωση σημειώνει:

Η  Ε.Π.Σ. Αρκαδίας αναγκάζεται να πάρει θέση για την άδικη πέρα για πέρα επίθεση που δέχτηκε το μέλος της βοηθός Διαιτητής της Super League κ. Βεργέτης Δημήτριος από την ΠΑΕ Α.Ε.Λ. λόγω του ορισμού του στον αγώνα πρωταθλήματος της S.L. μεταξύ των ομάδων ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – Α.Ε.Λ. την Κυριακή 9.4.2017.

Και για να μιλήσουμε συγκεκριμένα και με στοιχεία που δεν επιδέχονται καμία διάψευση.

Η  Α.Ε.Λ. κατηγορεί τον κ. Βεργέτη Δημ. για τρία θέματα όπου και στα τρία είναι εκτός πραγματικότητας.

Ο κ. Βεργέτης Δημ. δεν είχε ΚΑΝΕΝΑ οφ – σάϊντ στο οποίο να υπήρξε η παραμικρή αμφισβήτηση από κανέναν στον αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Α.Ε.Λ. προφανώς κάποιο μπέρδεμα έχει υπάρξει.

Ο κ. Βεργέτης Δημ. δεν ήταν Διαιτητής στον αγώνα Κ-20 ΑΣΤΕΡΑΣ – Α.Ε.Λ. Αυτό τουλάχιστον μπορεί να αποδειχθεί και από το φύλλο αγώνα.Εξάλλου απαγορεύεται ρητά από τον κανονισμό Βοηθός της S.L. να αγωνίζεται ως Διαιτητής σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα της Ε.Π.Ο.

Ο κ. Βεργέτης Δημ. δεν έχει καμία ΑΠΟΛΥΤΩΣ συγγένεια με τον προπονητή του ΑΣΤΕΡΑ και πρόκειται για απλή συνωνυμία.

Η  Ε.Π.Σ. Αρκαδίας θεώρησε υποχρέωση της να αποκαταστήσει την αλήθεια για να υπερασπιστεί το μέλος της αφού εκ των κανονισμών δεν μπορεί ο κ. Βεργέτης Δημ. να κάνει δηλώσεις και να απαντήσει στην άδικη επίθεση που δέχτηκε. 

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ