ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ Ο ΒΡΥΟΤΟΠΟΣ

Ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για πλήρη εγκατάλειψη από την πλευρά της δημοτικής αρχής του δήμου Τυρνάβου στο Βρυότοπο, απέστειλε στο paidis.com η παράταξη “Δράση Πολιτών” συνοδεύοντάς την με φωτογραφίες από κοινόχρηστους χώρους.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Δεν προλαβαίνει η “Δράση Πολιτών” να δέχεται καταγγελίες από τους κατοίκους του Βρυοτόπου για την πλήρη εγκατάλειψη στην οποία έχουν περιέλθει τα πάρκα του Βρυοτόπου.

Η κατάσταση όπως καταγγέλλεται είναι ανυπόφορη και οι φωτογραφίες δείχνουν ανάγλυφα το δίκαιο των κατηγοριών εναντίον της δημοτικής αρχής που εκστομίζονται από τους δημότες της περιοχής.

Ο επικεφαλής της “Δράσης Πολιτών” Στ. Ροντούλης είχε επιτόπια παρουσία στο Βρυότοπο και μετά την αυτοψία τόνισε τα εξής:

“Ενόψει του Πάσχα η δημοτική αρχή πρέπει να δείξει εμπράκτως το ενδιαφέρον της για το Βρυότοπο. Τουλάχιστον κατά την περίοδο των εορτών ο Βρυότοπος δεν πρέπει να υφίσταται την εγκατάλειψη της προηγούμενης περιόδου. Ας ακουστούν οι συνεχείς εκκλήσεις της τοπικής προέδρου και ας γίνουν οι κατάλληλες παρεμβάσεις αναμόρφωσης των πάρκων. Επιτέλους δημότες Τυρνάβου είναι και οι κάτοικοι του Βρυοτόπου, που σωστά διεκδικούν ένα καθαρό και ανθρώπινο περιβάλλον””.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ