ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΜΟΛΙΚΑ ΦΑΛΑΝΗΣ

Σημαντικό βήμα παραμονής στην κατηγορία έκανε σήμερα ο Σμόλικας Φαλάνης που επικράτησε εκτός έδρας της Αστραπής Νέας Πολιτείας με σκορ 0-1, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ.

Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Κακαβίτσης εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την αδράνεια της άμυνας γράφοντας με κοντινό πλασέ το 0-1, ενώ 3’ λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης ανάγκασε το Μπρέλλα σε δύσκολη απόκρουση όταν έπιασε ωραίο σουτ επιχειρώντας να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του.

Η εμπειρία του Καραναστάση έβαλε «στοπ» στην προσπάθεια του Κυριάκου να ισοφαρίσει με μακρινό σουτ στο 36’, καθώς η μπάλα μετά την εντυπωσιακή απόκρουση του τερματοφύλακα του Σμόλικα κατέληξε κόρνερ, ενώ άτυχος για τους φιλοξενούμενους στάθηκε ο σκόρερ Κακαβίτσης που δεν κατάφερε να νικήσει το Μπρέλλα σε φάση διαρκείας στο 52’.

Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν απειλητικοί κυρίως με το Τζουμάκη, ωστόσο η σφιχτή άμυνα και η σωστή διαχείριση του παιχνιδιού από πλευράς Σμόλικα έφεραν τελικά το πολυπόθητο «διπλό» για τους παίκτες του Χρ. Χατζηλιάδη.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Κώστας Τσότσος): Μπρέλλας, Χλωρός (89′ Μηνάς), Μπέτσης, Αλεξανδρής, Παπαμάνος, Τζουμάκης, Βενέτης, Φούντας, Κυριάκος, Σκόμπας (61′ λ.τ. Ραμάϊ), Σιάρκος.

Σμόλικας Φαλάνης (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Μανακούσιος, Δολιάνης, Κολοβός Κ, Κολοβός Χ., Πρίφτης, Κόκρας, Σκούπρας (77′ Τανάγιας Χ.), Βάσσιος (90’+2 Τανάγιας Γ.), Ζερβούλης (90′ Παπαδάμου), Κακαβίτσης.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ