ΝΕΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ Π. ΣΑΡΧΩΣΗ

Με γραπτή της δήλωση στο paidis.com η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αμπελώνα με την παράταξη Συν Πολιτεία του νυν δημάρχου Π. Σαρχώση, Δέσποινα Λιάκου, ανακοίνωσε σήμερα την αποχώρησή της από το συνδυασμό επειδή διαφωνεί με τον τρόπο που ασκεί η δημοτική αρχή τη διοίκηση του δήμου.

Στη δήλωσή της αναφέρει:

“Μετά την απομάκρυνσή μου από τον ΣΥΡΙΖΑ, θεωρώ υποχρέωσή μου να δημοσιοποιήσω την απομάκρυνσή μου από την παράταξη “Συν Πολιτεία” στην οποία επικεφαλής είναι ο κ. Π. Σαρχώσης.

Πίστευα ότι αγωνίζονται για μια αποτελεσματική δημοτική αρχή, όμως γρήγορα η πραγματικότητα διέψευσε τις προσδοκίες και τις αγνές προθέσεις μου.

Η δημοτική αρχή αποδείχθηκε ιδιοτελής και η διοίκηση του δήμου έχει και δείγματα αδιαφάνειας. Τα χωριά εγκαταλείφθηκαν στη μοίρα τους και ο Αμπελώνας καθημερινά μαραζώνει επειδή κάποιοι δεν αφουγκράζονται τις ανάγκες των δημοτών.

Απομακρύνομαι λοιπόν από τη “Συν Πολιτεία” για να διαφυλάξω την προσωπική μου αξιοπρέπεια και για να μην επωμίζομαι τα συνεχή σφάλματα και τις αλλεπάλληλες αποτυχίες της δημοτικής αρχής συνεχίζοντας να κρατώ ψηλά την αγωνία μου για έναν καλύτερο και ομορφότερο Αμπελώνα”.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ