Η ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΝΕΑ ΜΠΑΝΤΑ ΑΓΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ

Η Acrush, μια καυτή νέα «μπάντα αγοριών» είχε μια μεγάλη έκπληξη για τους φίλους της: Δεν είναι πραγματικά αγόρια!

Η Acrush αποτελείται από πέντε γυναίκες – ως επί το πλείστον στα είκοσί τους χρόνια – οι οποίες έχουν αυστηρά κοντά κουρέματα και ντύνονται σαν αγόρια. Η μπάντα θα κάνει επίσημα το ντεμπούτο της με ένα μουσικό βίντεο στα τέλη Απριλίου. Αλλά έχει ήδη συγκεντρώσει μια μεγάλη βάση οπαδών  μετά από αρκετές εμφανίσεις σε μουσικές εκδηλώσεις. Στη σελίδα του ισοδύναμου ΚινέζικουTwitter, το Weibo, έχει σχεδόν 900.000 οπαδούς. Συγκριτικά, η Katy Perry, επίσης, ένα μεγάλο όνομα στην Κίνα, έχει περίπου ένα εκατομμύριο οπαδούς στο Weibo.

Το γράμμα «Α» στο όνομα της μπάντας σημαίνει Άδωνις, θεός της ελληνικής μυθολογίας γνωστός ως η επιτομή της ανδρικής ομορφιάς, λέει η εκπρόσωπος της ομάδας Zhou Xiaobai.

Η Acrush γεμίζει μια ασυνήθιστη θέση στην σκηνή της Κίνας, όπου οι μπάντες κοριτσιών υπό την επίδραση της J-pop, φορούν κάλτσες μέχρι το γόνατο, έχουν αλογοουρές, και άλλα σύμβολα της κοριτσίστικης χαριτωμενιάς.

«Η μπάντα υποστηρίζει την ελευθερία, και δεν οριοθετείται από τα πλαίσια» λέει η Zhou Xiaobai.

Στην Κίνα το να ντύνονται σαν άντρες οι γυναίκες ειναι πλέον κάτι συνηθισμένο και περισσότερο αποδεκτό από την κοινωνία τα τελευταία χρόνια.

Οι φίλοι της μπάντας είναι κυρίως γυναίκες, λέει η Zhou, από έφηβες μέχρι πρόσφατες πτυχιούχους κολλεγίων. Τους αρέσει η Acrush περισσότερο από τις μπάντες με εξίσου όμορφα αγόρια, γιατί τα πέντε μέλη της μπορούν να τις καταλάβουν καλύτερα, πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό στις συναντήσεις με τις φανς.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ