Κ. ΔΑΣΤΑΒΡΙΔΗΣ: ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕ ΚΑΒΑΛΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

Ένα ακόμη ματς μεγάλης σπουδαιότητας δίνει αύριο, Μ. Τετάρτη, ο Γυμναστικός και παρά τις απουσίες και τους αρκετούς τραυματισμούς, είναι έτοιμος να τα δώσει όλα στις 5 μ.μ. κόντρα στην Καβάλα.

Ο πρόεδρος του ΓΣΛ κ. Κώστας Δασταβρίδης τονίζει:

“Όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια αποτελούν τελικούς γα τον ΓΣΛ ο οποίος λαβωμένος από τα πολλά προβλήματα παλεύει με “νύχια και με δόντια” με αξιοπρεπέστατες εμφανίσεις για να πετύχει τον στόχο του που δεν είναι άλλος από την παραμονή του στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Άλλωστε η ομάδα μας αξίζει να πετύχει τον στόχο της καθώς οι παίκτες μας πραγματοποιούν γενναίες εμφανίσεις, αλλά παλεύουν κόντρα στην κακή τύχη σε αρκετές περιπτώσεις φέτος, αλλά και στις κακές διαιτησίες.

Όμως δεν μένουμε εκεί και μαχόμαστε μέχρι το τέλος, χρειαζόμαστε όμως τον κόσμο στο πλευρό μας, ο οποίος θα ελαφρύνει τους παίκτες από το άγχος της δύσκολης αποστολής τους.

Αύριο, Μ. Τετάρτη υποδεχόμαστε σε ένα ακόμη “τελικό” την ομάδα της Καβάλας και είμαι βέβαιος ότι όλα τα παιδιά θα υπερβάλουν και πάλι εαυτούς διεκδικώντας τη νίκη.

Το κατεστημένο της διαιτησίας μας αδίκησε πολλές φορές φέτος. Προφανώς κάποιοι το βλέπουν ως σύγκρουση συμφερόντων της δικής μας ομάδας με ομάδες της βορείου Ελλάδος. Πώς να εξηγήσει κανείς αλλιώς, το γεγονός ότι μας «σφυρίζουν» συνεχώς οι ίδιοι διαιτητές από την Βόρεια Ελλάδα και μας αδικούν επανειλημμένως κατάφωρα. Θέλουμε λοιπόν κοντά μας τον κόσμο της Λάρισας για να δείξουμε πως ο ΓΣΛ και το μπάσκετ της Λάρισας έχει ανθρώπους που νοιάζονται και δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να παίζει παιχνίδια στις πλάτες των ομάδων της πόλης μας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ