Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ, ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΝΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ

Δεν λένε να κόψουν το συνήθειο οι περισσότεροι που ακόμη και σε προκαθορισμένη συνέντευξη τύπου εννοούν να «στήνουν» για τα καλά τους δημοσιογράφους.

Δεν απέφυγαν το… φάουλ και στην ΠΕΔ με το «στήσιμο» να ξεπερνά τα 45’ λεπτά και τους δημοσιογράφους να ξεροσταλιάζουν περιμένοντας την ολοκλήρωση της ημερίδας που προηγήθηκε της συνέντευξης.

Μεγάλη η δυσαρέσκεια και τα μουρμουρητά στους διαδρόμους μέχρι να πάρουμε τις θέσεις μας για τη σχετική ενημέρωση, περιμένοντας μάλιστα να αποκατασταθεί η… τάξη στην αίθουσα καθώς προηγήθηκε «γλυκό» ατύχημα κατά τη διάρκεια της ημερίδας!

Κατά τα άλλα άνετος ο αρμόδιος υπουργός, που νωρίτερα έφτασε πεζή στα γραφεία της ΠΕΔ στην Πανός απολαμβάνοντας τη διαδρομή από το δημαρχείο και συνοδευόμενος από το δήμαρχο Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη, δεν δίστασε να εκφράσει τα παράπονά του για τη διαμαρτυρία των προσφύγων του Κουτσόχερου.

«Δίκαιο το αίτημα δε λέω αλλά διαφωνώ με τον τρόπο που επέλεξαν, άλλωστε πρέπει να καταλάβουν και να εκτιμήσουν το ότι εδώ βρίσκονται φιλοξενούμενοι», πέταξε το «καρφί» ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, ο οποίος ωστόσο δεν επισκέφθηκε τη δομή!

Όσο για τις πιθανές αντιδράσεις από τη μετεγκατάσταση των προσφύγων σε διαμερίσματα ο υπουργός ήταν κατηγορηματικός: “Κάποιοι προσπαθούν να πείσουν τον ελληνικό λαό πως δεν είναι έτοιμος. Ο λαός είναι έτοιμος και ας υπήρξαν κάποιοι κενοί τενεκέδες που έκαναν απλώς θόρυβο», ήρθε η αποστομωτική απάντηση!

Ε.Π.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ