ΕΔΩΣΕ ΑΙΜΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ “Η ΕΛΠΙΔΑ” ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία τη  Μεγάλη Τρίτη στον Αμπελώνα η έκτακτη αιμοδοσία του Συλλόγου “Η ΕΛΠΙΔΑ” για το Πάσχα 2017.

Στην αιμοδοσία, που γίνεται κάθε χρόνο τη Μεγάλη Τρίτη για την κάλυψη μέρους των αυξημένων αναγκών σε αίμα, που κάθε χρόνο εμφανίζονται τις Γιορτές του Πάσχα στα Νοσοκομεία μας, προσήλθαν πάνω από 55 Αμπελωνίτες έτοιμοι και πρόθυμοι να προσφέρουν μια φιάλη από το αίμα τους για τον άρρωστο συνάνθρωπό μας.

Τελικά, και ύστερα από τον απαιτούμενο ιατρικό έλεγχο, έδωσαν αίμα τα 45 άτομα, από τα οποία τα 3 για πρώτη φορά.

Όπως μας δήλωσε ο υπεύθυνος του κλιμακίου αιμοδοσίας γιατρός κ. Μάκης Σταμπουλτζής, οι 45 φιάλες αίματος που συγκεντρώθηκαν, είναι υπέρ αρκετές για μια έκτακτη αιμοδοσία και μάλιστα μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου «Η ΕΛΠΙΔΑ» ευχαριστούν θερμά το γιατρό, τις νοσηλεύτριες και τον οδηγό του κλιμακίου αιμοληψίας του Γ.Ν. Λάρισας και όλους τους αιμοδότες. Τους εύχονται από καρδιάς “Χρόνια Πολλά”, “Καλό Πάσχα” και “Καλή Ανάσταση” και τους περιμένουν στο τακτικό τριήμερο αιμοδοσίας για το Καλοκαίρι, που θα γίνει την Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 στα Δελέρια, την Παρασκευή, 16-6-2017 στη Ροδιά και την Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017 στον Αμπελώνα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ