Π. ΣΑΡΧΩΣΗΣ: ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

Από το γραφείο Τύπου του δήμου Τυρνάβου πήραμε την παρακάτω δήλωση του δημάρχου Π. Σαρχώση την οποία και παραθέτουμε αυτούσια:

“Όσοι εντάχθηκαν στην παράταξή μας με την προσδοκία πως θα εξαργύρωναν τη συμμετοχή τους με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έκαναν λάθος.

Από την πρώτη στιγμή δείξαμε την αντίθεσή μας σε τέτοιες λογικές και το αποδεικνύουμε εμπράκτως καθημερινά. Η πλειοψηφία των πολιτών γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο μας επέλεξε και μας στηρίζει για να σταματήσουμε αυτήν την κατάσταση με τις μικροεξυπηρετήσεις και τα μικροσυμφέροντα ημετέρων.

Εγώ θα τιμήσω την επιλογή των πολιτών και ως επικεφαλής της παράταξης ούτε υποσχέθηκα ούτε δεσμεύτηκα σε κανέναν για τίποτα. Στα μισά της θητείας μας κατορθώσαμε να βάλουμε τη λειτουργία του Δήμου σε πλαίσια κανονικότητας, νομιμότητας και πλήρους διαφάνειας αφήνοντας πίσω παλιές νοοτροπίες και αντιλήψεις.

Σε μια εποχή που οι πολίτες δυσκολεύονται στην καθημερινότητά τους αλλά και ο Δήμος δυσκολεύεται να εξυπηρετήσει τις ανάγκες τους λόγω της οικονομικής δυσπραγίας, μέλημά μου είναι να υποστηρίζω το όφελος των πολλών και όχι των λίγων. Αντιμετωπίζουμε καθημερινά σοβαρά προβλήματα όπως πρόσφατα το θέμα της πληρωμής των υπαλλήλων της καθαριότητας. Για να μπορέσουν οι εργαζόμενοι αυτοί να ‘κάνουν Πάσχα’ και ο Δήμος να είναι καθαρός, κάνω ό,τι είναι δυνατόν και παίρνω στις πλάτες μου το θέμα της πληρωμής τους. Δεν κάνω το ίδιο όμως σε όσους προβάλλουν ιδιοτελείς απαιτήσεις. Αυτούς θα τους απογοητεύσω.

Όσοι δεν αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των στιγμών, την ανάγκη για προσφορά και δεν μας ακολουθούν στην προοπτική του ‘άλλου παραδείγματος’ καλά θα κάνουν να απομακρυνθούν. Υπάρχουν ‘πρόθυμοι’ που θα τους δεχτούν”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ