ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Δεν είχε την τύχη του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου η πρόταση της δημοτικής αρχής για την ανακήρυξη του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ. Αναστάσιου σε επίτιμο δημότη της Λάρισας, καθώς η πρόταση ψηφίστηκε ομόφωνα στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας.

«Πρόκειται για μια προσωπικότητα διεθνούς εμβέλειας και κύρους, με τεράστιο έργο που θα προσδώσει αίγλη και στην ίδια την πόλη», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του δημάρχου, ενώ ως πιθανότερη ημερομηνία για την αναγόρευσή του ορίστηκε η 23η Μαΐου.

Περίσσευε ο θαυμασμός όλων των παρατάξεων για το έργο του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, ενώ σχετικό αίτημα για συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής για την προετοιμασία της εκδήλωσης έγινε δεκτό από τη δημοτική αρχή, που αναμένεται να παραδώσει και τη σχετική πρόσκληση στον κ. Αναστάσιο, στο πλαίσιο επίσκεψης που θα πραγματοποιηθεί στην Αλβανία.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως από τη συζήτηση του θέματος απείχε η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης, περιγράφοντας λίγο νωρίτερα «βιομηχανία ανακήρυξης Επίτιμων Δημοτών».

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ