ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΚΛΟΠΕΣ ΣΕ ΛΙΒΑΔΙ, ΤΥΡΝΑΒΟ ΚΑΙ ΑΓΙΑ

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδίου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, μία περίπτωση απάτης και πέντε περιπτώσεις κλοπών – τετελεσμένων και σε απόπειρα – στις περιοχές Λιβαδίου, Τυρνάβου και Αγιάς Λάρισας.

Σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της απάτης και των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής σε βάρος τριών ατόμων και συγκεκριμένα σε βάρος δύο ατόμων, ηλικίας 20 και 35 ετών και ενός ακόμη ατόμου, άγνωστων μέχρι στιγμής στοιχείων.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, το πρωί της (15-03-2017) στο Λιβάδι, ο 20χρονος μαζί με ένα ακόμη άτομο μετέβησαν στο σπίτι 77χρονης αι με το πρόσχημα ότι τυγχάνουν υπάλληλοι της Δ.Ε.Η. κατάφεραν να αποσπάσουν από την ηλικιωμένη το χρηματικό ποσό των (7.000) ευρώ.

Επιπλέον, από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι, κατά το χρονικό διάστημα από (13-03-2017) έως (23-03-2017) στις περιοχές Λιβαδίου, Τυρνάβου και Αγιάς Λάρισας, ο 20χρονος από κοινού με τους άλλους δύο συνεργούς του διέπραξαν πέντε περιπτώσεις κλοπής σε οικίες ισάριθμων ατόμων – δύο τετελεσμένες και τρεις σε απόπειρα – από τις οποίες απέσπασαν συνολικά το χρηματικό ποσό των (3.900) ευρώ.

Η σχηματιζόμενη δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Λιβαδίου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ