ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΤΣΟΥΝΟΥΡΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

Την Κυριακή του Θωμά ο αγώνας κατάταξης για τις «πορτοκαλί»

Την 4η τιμητική θέση που της δίνει δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες κατάταξης κατέλαβε η Ολύμπια Λάρισας στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, ωστόσο η Ασημίνα Κουτσουνούρη πραγματοποιώντας κυριολεκτικά αρχηγικές εμφανίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς πήρε την πρωτιά στη «μάχη» των σκόρερ!

Η υψηλόσωμη σέντερ ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα για τον όμιλο του Βορρά κατακτώντας την 1η θέση στη σχετική κατάταξη σημειώνοντας 435 πόντους συνολικά, σε μια απίστευτη «κόντρα» με τη Γαϊτάνη των Τιτάνων Δράμας που ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με μόλις 10 πόντους λιγότερους, σκοράροντας 425 π. για την ομάδα της!

Αξιοσημείωτη η συνεισφορά της Κουτσουνούρη και στα 3ποντα, αφού με τα 32 που σημείωσε πλασαρίστηκε στην 6άδα της σχετικής κατάταξης, με 1η την Ταντουρόφσκα του Ολυμπιακού Βόλου, που είχε 78 επιτυχίες από τα 6.75μ.!

Εξάλλου όπως ανακοινώθηκε από την ΕΟΚ σύμφωνα με το άρθρο 12 – παρ. Γ της Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών 2016 – 2017, θα γίνουν αγώνες κατάταξης μεταξύ των Σωματείων που κατέλαβαν την 2η, 3η και 4η θέση στον 1ο και 2ο Όμιλο για τον καθορισμό της ομάδας που θα ανέλθει στην Α1’ Εθνική κατηγορία γυναικών και της σειράς προτεραιότητας προς κάλυψη τυχόν κενής θέσης στην Α1 Εθνική κατηγορία γυναικών της αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018.

Στο πλαίσιο των αγώνων η Ολύμπια Λάρισας θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Αγία Παρασκευή σε αγώνα που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή του Θωμά (23/4), στις 14.00, στο κλειστό της Αταλάντης.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ