Μ. ΡΙΖΟΣ: Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΦΕΡΝΕΙ… ΔΑΓΚΩΜΑΤΑ

Επίθεση στη δημοτική αρχή του δήμου Τυρνάβου εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μ. Ρίζος, υποστηρίζοντας ότι ένα αδέσποτο δάγκωσε μικρό παιδάκι εντός της παιδικής χαράς που κατασκευάστηκε πίσω από την κεντρική πλατεία στον Αμπελώνα.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Ρίζος τονίζει:

“Σε προηγούμενη επιστολή μου είχα καταγγείλει την αδιαφορία της δημοτικής αρχής του κ. Σαρχώση έναντι του Αμπελώνα.  Μια αδιαφορία που οδηγεί μια ολόκληρη πόλη στην εγκατάλειψη και στη σταδιακή φθορά που ταλαιπωρεί καθημερινά τους κατοίκους, μειώνοντας το επίπεδο της ευζωίας τους.

Τότε, οι γνωστοί ανευθυνο – υπεύθυνοι της δημοτικής αρχής αντέδρασαν με ειρωνικά και υβριστικά σχόλια εις βάρος μου. Αντί να κάνουν την αυτοκριτική τους, για να βελτιώσουν τα πράγματα, προτίμησαν τις προσωπικές επιθέσεις εναντίον μου και εναντίον των ανθρώπων εκείνων που προσπαθούσαν να αρθρώσουν μια διαφορετική πολιτική πρακτική, η οποία θα έλυνε και δεν θα επισώρευε προβλήματα.

Δυστυχώς, όμως, ήρθε γρήγορα η ώρα της δικαίωσης για εκείνους  που στηλίτευσαν τα κακώς κείμενα της δημοτικής αρχής και μάλιστα με οδυνηρό τρόπο. Το απόγευμα της Τρίτης (18/4/2017) και ώρα 18:30 περίπου, ένα μεγάλο αδέσποτο σκυλί εισήλθε εντός της Παιδικής Χαράς, που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία, και κυριολεκτικά επιτέθηκε σε ένα μικρό πεντάχρονο παιδάκι, στέλνοντας το με δαγκωματιές στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Τι θα πει, λοιπόν, σήμερα η δημοτική αρχή του κ. Σαρχώση στον πατέρα που αλλόφρων επενέβη, για να σώσει το παιδάκι του; Ποιος από τη δημοτική αρχή έχει το σθένος να αναλάβει την ευθύνη του περιστατικού; Τι απέγινε το πρόγραμμα διαχείρισης των αδεσπότων του κ. Τσιόπα, ο οποίος έφερε μέχρι και γερμανούς κτηνιάτρους, υποτιμώντας τους έλληνες επιστήμονες; Τι θα γίνει εάν η οικογένεια του παιδιού εγείρει θέμα αποζημίωσης, αφού το περιστατικό συνέβη εντός δημοτικού χώρου που υποτίθεται πως είναι ή θα πρέπει να είναι φυλασσόμενος;

Περιμένω τις απαντήσεις των υπευθύνων. Η κοινή γνώμη του Αμπελώνα είναι εξοργισμένη και περιμένει τουλάχιστον τη διατύπωση μιας συγγνώμης από τους γνωστούς ανευθυνο – υπεύθυνους, που ξέρουν μόνο να ειρωνεύονται και να εμφανίζονται ως το «νέο», τη στιγμή που οι ίδιοι είναι το χειρότερο «παλαιό». Ένα «παλαιό» άχρωμο, άοσμο και δηλητηριώδες για τον Αμπελώνα που οδηγεί… σε δαγκώματα εγκατάλειψης”.

Υ.Γ.: Οφείλω, ως δημοτικός σύμβουλος, να συγχαρώ δημόσια την εξαιρετική φαρμακοποιό κ. Αλμπάνη Άσπα, διότι στο δικό της φαρμακείο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο μικρό παιδί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ