ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΒΑΣΤΑ – ΣΠΑΡΤΗ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟ MANDELAS TOURS

Τριήμερη εκδρομή σε Αγία Θεοδώρα(Βάστα) – Σπάρτη – Μονεμβασιά – Τρίπολη διοργανώνει ενόψει Πρωτομαγιάς το τριήμερο 29-30 Απριλίου – 1 Μαΐου το τουριστικό γραφείο Mandelas Tours στον Τύρναβο. Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής:

1η ΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 6:00 από τον Τύρναβο . Περνώντας από Λαμία, Θήβα, φτάνουμε στον Ισθμό της Κορίνθου. Στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για το χωριό ΒΑΣΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ για να επισκεφτούμε το θαύμα της φύσης, την εκκλησία της ΑΓΙΑΣ  ΘΕΟΔΩΡΑΣ. Δεκαεπτά πελώρια δέντρα ξεπηδούν από την στέγη της, ενώ από τα θεμέλια της αναβλύζουν τα νερά ενός κεφαλαριού. Με ενδιάμεση στάση για φαγητό φθάνουμε στην ΣΠΑΡΤΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την γραφική καστροπολιτεία της ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ. Άφιξη και επίσκεψη στην παλιά πόλη με τα πλακόστρωτα δρομάκια του κάστρου ,τα Βυζαντινά αρχοντικά, τις εκκλησίες ,τα μαγαζιά με τα τοπικά προιόντα. Φαγητό και Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για να γνωρίσουμε την ΣΠΑΡΤΗ. Η ΣΠΑΡΤΗ, μια σύγχρονη πόλη με άριστη ρυμοτομία, έχει στο παρελθόν της πλούσια ιστορία που χάνεται στα βάθη των αιώνων, αυτή της ΑΡΧΑΙΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ.  Θα αρχίσουμε τη γνωριμία με την περιοχή πραγματοποιώντας επίσκεψη στο ΜΥΣΤΡΑ, όπου στο Κάστρο και στις δεκάδες εκκλησίες θα γνωρίσουμε το μεγαλείο του Βυζαντίου, η γενέτειρα του τελευταίου αυτοκράτορα του Βυζαντίου Κωνσταντίνου Παλαιολόγου έχει πολλά να μας αποκαλύψει. Στη συνέχεια θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις για καφέ και φαγητό φτάνουμε αργά το βράδυ στην πόλη μας γεμάτοι όμορφες εντυπώσεις.

Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο   145 ευρώ

Μονόκλινο       175     ευρώ

Η τιμή περιλαμβάνει:

>2 Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο SPARTA INN 3* στην Σπάρτη με πρωινό.

>Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ