Ο ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΤΟ “ΜΑΞΙΜ”

Παρουσία του συγγραφέα του έργου “η Κυριακή των παπουτσιών” Λάκη Λαζόπουλου, ο οποίος παραχώρησε το συγκεκριμένο έργο του στη θεατρική ομάδα του Γενικού Λυκείου Τυρνάβου θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 8.30 το βράδυ η δεύτερη παράσταση του ομώνυμου έργου που ανεβάζουν οι μαθητές – ηθοποιοί του σχολείου.

Χθες στην πρεμιέρα του έργου, η αίθουσα του “Μαξίμ” αποδείχθηκε μικρή για να χωρέσει τους μαθητές, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τους θεατρόφιλους του Τυρνάβου που ακόμη και όρθιοι παρακολούθησαν τα παιδιά που δικαιολογημένα καταχειροκροτήθηκαν αφού κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού για δύο και πλέον ώρες ερμηνεύοντας υπέροχα τους ρόλους του.

Χαιρετισμό πριν την έναρξη της παράστασης απηύθυναν ο προϊστάμενος β/βαθμιας εκπαίδευσης Γιάννης Καψάλης που εξήρε την προσπάθεια των παιδιών, επισημαίνοντας ότι μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία αναδεικνύονται ταλέντα και διαθέσεις των μαθητών που εκφράζονται με διάφορους τρόπους όπως είναι και η ερασιτεχνική ηθοποιία.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η διευθύντρια του ΓΕΛ Κωνσταντινιά Πατσή η οποία τόνισε ότι σκοπός της θεατρικής ομάδας είναι να αναδείξει τα ταλέντα των παιδιών και όχι να δημιουργήσει επαγγελματίες ηθοποιούς.

ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Οι ερμηνευτές μετέφεραν το κοινό, στον ακάλυπτο μιας πολυκατοικίας όπου συναντάμε, καθημερινούς, εργαζόμενους ανθρώπους, οικογενειάρχες και μη, με τα προβλήματά τους, τα οποία αφορούν σε οικογενειακές καταστάσεις, αναζήτηση δουλειάς, εσωτερικούς προβληματισμούς του καθενός, ανασφάλειες, δυναμισμό και κυρίως αποφάσεις που πρέπει να πάρουν χωρίς απαραίτητα να το θέλουν.

Οι συντελεστές της παράστασης είναι:

Αγραφιώτη Αντωνία Μύγα

Γκαντρή Ευαγγελία Φρόσω

Δαούλα Μαριάννα Χήρα

Δεληχά Ηλιάνα Τόνια – Άσπα

Δημάκης Δημήτρης Περίανδρος

Καραμούτη Ιωάννα Αριάδνη

Κατσαούνη Μαρία Μερόπη

Κιτσίδης Αλέξανδρος Σπύρος – Γαμπρός

Κωτούλα Χριστίνα Τζένης – Ακίμ

Μάικου Αντωνία Σταμάτα

Μαλίτα Αντιγόνη Δημοσιογράφος

Μπαλάφας Θωμάς Σωτήρης

Πλιάκα Μαρία Σαλώμη

Σιαπέρας Γιάννης Ηλίας

Ταρατσάλου Θεοδώρα Αμαλία – Νατάσσα

Τζουβάρα Δήμητρα Αντιγόνη

Τσόκος Αλέξανδρος Στυλιανός

Σκηνοθεσία ‘Ελενα Γραβάλου

Μουσική  επιμέλεια Θέμης Σαμαντζής

Ήχος – Φώτα Βασίλης Σαμουλαδάς, Γιάννης Ταουσάνης

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Τυρνάβου παραχώρησε το σκηνικό.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ