“ΓΑΛΑΖΙΑ” ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Οργασμός ζυμώσεων και διαβουλεύσεων επικρατεί στους κόλπους της ΝΔ στο δήμο Τυρνάβου για το θέμα της επιλογής του προσώπου που θα ηγηθεί συνδυασμού στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Ηδη μέχρι σήμερα έχουν γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον τους στον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Χρ.Κατσαρό 11 άτομα προκαλώντας έτσι έναν αρχικά ευχάριστο πονοκέφαλο στα τοπικά κομματικά στελέχη.

Οπως μαθαίνουμε οι 11 υποψήφιοι επικεφαλής είναι στην πλειοψηφία τους νέα άτομα που οι περισσότεροι δεν έχουν ξαναασχοληθεί με τα κοινά, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που έχουν ασχοληθεί και στο παρελθόν με την αυτοδιοίκηση.

Και τα 11 άτομα είναι γνωστά στην τοπική κοινωνία και πολύ σύντομα το paidis.com θα τα παρουσιάσει αναλυτικά.

Η ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου

Βλέποντας το μεγάλο ενδιαφέρον ο κ. Κατσαρός κάλεσε πρόσφατα τους 11 μνηστήρες του “γαλάζιου” χρίσματος, σε μία πρώτη συγκέντρωση γνωριμίας κατά τη διάρκεια της οποίας επεσήμανε ότι στόχος του κόμματος είναι η δημιουργία μιας νέας δημοτικής κίνησης μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα στην οποία θα συμμετέχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι να ηγηθούν του συνδυασμού και η οποία θα επιχειρήσει άνοιγμα στην τοπική κοινωνία, ώστε μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα να ξεκινήσει η διαδικασία επιλογής του υποψηφίου από τα μέλη της κίνησης.

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Κατσαρό η κίνηση δεν θα είναι αμιγώς νεοδημοκρατική, αλλά θα δέχεται και άτομα που θα συμφωνήσουν σε ένα πλαίσιο αρχών για τη διοίκηση του δήμου. Φυσικά στην κίνηση αυτή θα δώσει τη στήριξή της η ΝΔ.

Ο Στ. Ροντούλης

Και ενώ υπάρχει αυτή τη στιγμή μεγάλο ενδιαφέρον για υποψήφιους δημάρχους, την οργάνωση απασχολεί ιδιαίτερα το θέμα της “Δράσης Πολιτών”, της παράταξης του κ. Ροντούλη, που επίσης έχει στους κόλπους της αρκετά στελέχη που προέρχονται από τη ΝΔ και τα οποία είναι αποφασισμένα να παραμείνουν στην παράταξη και για τις επόμενες εκλογές. Μάλιστα ο κ. Ροντούλης έχει ξεκαθαρίσει πρόσφατα σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος, ενώ και οι συνολικές του κινήσεις δείχνουν ότι η “Δράση Πολιτών” θα είναι παρούσα και στις εκλογές του 2019.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ