ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ 12ΧΡΟΝΗ ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΣΣΑ ΤΕΝΙΣΤΡΙΑ ΜΙΧΑΕΛΑ ΛΑΚΗ

Η Μιχαέλα Λάκη, η μικρή τενίστρια από τον Τύρναβο, ήταν η μεγάλη πρωταθλήτρια στο Bressuire της Γαλλίας, όπου φιλοξενήθηκε το διεθνές τουρνουά της Tennis Europe, TOP 10-12 Bressuire 2017. Η 12χρονη τενίστρια δεν έχασε ούτε ένα σετ σε 6 αναμετρήσεις, και κέρδισε πανάξια τον δεύτερο τίτλο της καριέρας της σε τουρνουά της ETA.

Η Μιχαέλα Λάκη πραγματοποίησε ένα άψογο τουρνουά δεν έχασε ούτε ένα game, κερδίζοντας τις Γαλλίδες Sofia Mlyakov και Lea Bathellier με 6-0, 6-0.

Στον 3ο γύρο επιβλήθηκε της Βελγίδας Amelia Waligora με 6-1, 6-1, ενώ στα προημιτελικά απέκλεισε την Φιλανδή Stella Remander, με 6-1, 6-2. Στα ημιτελικά δυσκολεύτηκε για ένα σετ, αλλά έκαμψε την αντίσταση της Alena Kasatkina, με 7-5, 6-1.

Στον σημερινό τελικό, η Μιχαέλα αντιμετώπισε μια Ελληνοβελγίδα, Σοφία Κωστούλα, την οποία κέρδισε επίσης χωρίς να χάσει σετ, με 6-2, 6-3.

Με αυτή τη νίκη, ολοκλήρωσε την απίθανη εβδομάδα της με 12 κερδισμένα σετ στη σειρά, καθώς και τον δεύτερο κερδισμένο τίτλο της καριέρας της, σε τουρνουά της Tennis Europe.

Είχε κερδίσει τον άλλον τίτλο της στο τέλος του 2016, στο Βελιγράδι της Σερβίας, όπου μάλιστα είχε κάνει και το “double”, κερδίζοντας και στα διπλά μαζί με την Αθηνά Πήττα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ