ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ανακοίνωση με την οποία καλούνται τα μέλη της ελληνικής λέσχης φίλων βελτιωμένων μοτοσικλετών “RATTLE SNAKES M.C.C. HELLAS”, με έδρα τον Τύρναβο, να πάρουν μέρος στην έκτακτη συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Μαΐου στην έδρα της Λέσχης εξέδωσε η διοίκησή της.

Στην ανακοίνωση που υπογράφουν ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας αναφέρονται τα εξής:

“ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ
ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΩΝ
RATTLE SNAKES M.C.C. HELLAS
ΕΔΡΑ: 1ο ΧΛΜ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ-ΛΑΡΙΣΑΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Σύμφωνα με τά άρθρα 8, 9, 11, 12 καί 18 του καταστατικού, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, πού εδρεύει στο 1ο χλμ. Τυρνάβου-Λάρισας, με την επωνυμία: «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΩΝ» «RATTLE SNAKES M.C.C. HELLAS, κρίνοντας αναγκαία και επείγουσα την σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης, (αρθρ. 11, παρ. 1 καταστατικού),

Σάς προσκαλεί να λάβετε μέρος στις εργασίες της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, πού θα γίνει στίς 02 Μαίου 2017, ημέρα της εβδομάδος Τρίτη καί ώρα 16.00΄ στο κατάστημα του Συλλόγου στο 1ο χλμ. Τυρνάβου-Λάρισας, πού θα συζητηθούν και θα παρθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα, πού είναι θέματα ημερήσιας διάταξης κατά τήν ακόλουθη σειρά προτεραιότητας:

1) Απόφαση καί έγκριση τροποποίησης του καταστατικού καί συγκεκριμένα της τροποποίησης τών ακόλουθων άρθρων: α) τροποποίηση του 1ου άρθρου, (συνιστάμενη στην μεταβολή και μετάθεση της έδρας του συλλόγου), β) τροποποίηση του 8ου άρθρου, (συνιστάμενη στήν μερική μεταβολή τών διατάξεων περί τού τρόπου συγκλήσεως της γενικής συνελεύσεως, ειδοποίηση των μελών κ.λ.π.), γ) τροποποίηση τού 10ου άρθρου, (συνιστάμενη στήν τροποποίηση όλου τού περιεχομένου του εν λόγω άρθρου περί τής συγκλήσεως κ.λ.π. τής τακτικής γενικής συνελεύσεως και τών θεμάτων της), δ) τροποποίηση τού 13ου άρθρου, (συνιστάμενη στήν αύξηση του χρόνου θητείας των μελών του διοικητικού συμβουλίου καί τροποποίηση λοιπών επί μέρους διατάξεων του, πού αφορούν τόν αριθμό των μελών του Δ.Σ., την κατανομή των αξιωμάτων κ.λ.π.), καί ε) τροποποίηση του 15ου άρθρου, (συνιστάμενη στην αύξηση του χρόνου θητείας τών μελών τής εξελεγκτικής επιτροπής και τροποποίηση όλων των λοιπών επί μέρους διατάξεων του).

2) Εκλογή 3μελούς Εφορευτικής Επιτροπής.

3) Εκλογές: α) για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου καί β) για την ανάδειξη μελών για την νέα Εξελεγκτική Επιτροπή.

   Σημείωση: Αν δεν υπάρξει απαρτία, τά παραπάνω θέματα θα συζητηθούν την επομένη βδομάδα στον ίδιο τόπο και στην ίδια ώρα με την παρουσία όσωνδήποτε μελών του συλλόγου, σύμφωνα με το καταστατικό. Θά προηγηθεί στίς 16.00΄ η σύνοδος της γενικής συνέλευσης για την συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση ή μή των τροποποιήσεων του καταστατικού, κατόπιν θά ακολουθήσει η εκλογή τής 3μελούς εφορευτικής επιτροπής πού θα διεξάγει τίς αρχαιρεσίες καί τέλος θα ακολουθήσουν οι αρχαιρεσίες για τήν ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής. Χρόνος έναρξης των άνω εργασιών της γενικής συνέλευσης ορίζεται η 16.00΄ και λήξη αυτών η 21.30΄. Η παρούσα πρόσκληση θα δημοσιευτεί στον έντυπο ή ηλεκτρονικό τύπο της έδρας του συλλόγου, θα αναρτηθεί αυθημερόν στον πίνακα ανακοινώσεων του συλλόγου, ενώ τά μέλη θα ειδοποιηθούν επιπρόσθετα καί ατομικά έκαστος τηλεφωνικώς.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΡΑΜΗΣ                                              ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ