ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Από τον γιο του ανθρώπου που κατασκεύασε το ρολόι του Αμπελώνα το 1965 πήραμε επιστολή με την οποία εκφράζει την πικρία του για το γεγονός ότι το ρολόι παραμένει χαλασμένο αλλά και για τις δεσμεύσεις της δημοτικής αρχής που δεν έχουν υλοποιηθεί σχετικά με την επαναλειτουργία του ρολογιού.

Πιο συγκεκριμένα στην επιστολή του αναφέρει:

“Είμαι ο γιος του Θέμη Στρεκούρα (αυτός που κατασκεύασε το ρολόι το 1965). Εκείνη την εποχή λειτουργούσε…τώρα δυστυχώς…όχι. Εχω επισημάνει το πρόβλημα επανειλημμένως στον κ. Δήμαρχο Π. Σαρχώση, στον πρώην αντιδήμαρχο κ. κ. Χρυσοβέργη, στους αντιδημάρχους κ.κ. Χ. Τσιόπα, Κ. Κουλιό και Γ. Κουτσοδήμο, αλλά και στην τότε πρόεδρο του δ.σ. κ. Ρούλα Σουρλαντζή. Όλοι τους με διαβεβαίωσαν ότι το θέμα θα λυθεί λίαν συντόμως, κάτι το οποίο δεν έγινε 2 (δύο) χρόνια τώρα”.

Στη συνέχεια παραθέτει γραπτή απάντηση του τότε αντιδημάρχου κ. Χρυσοβέργη που διαβεβαίωνε ότι σύντομα τα ρολόι θα λειτουργήσει.

Ο τότε αντιδήμαρχος τόνιζε:

“Σύντομα θα λειτουργήσει Βασίλη αυτό και του Βρυοτόπου. Το πρόβλημα είναι ότι έκανα λάθος στην επιλογή του εργολάβου ο οποίος τελικά φάνηκε ότι μας κορόιδευε ενώ είχε πάρει την αμοιβή του και με την συνδρομή μάλιστα σε χρήματα του Δημάρχου. Έχει ήδη ανατεθεί σε νέο εργολάβο ο οποίος είναι ωρολογοποιός και έχει κάνει πολλά ρολόγια στην Θεσσαλία όπως του Αγίου Κωνσταντίνου στη Λάρισα πολύ λίγο υπομονή! Ζητώ συγνώμη όπως και από τον κόσμο του Αμπελώνα και του Βρυοτόπου”.

Μήπως πρέπει επιτέλους να δοθεί λύση στο θέμα του ρολογιού που πολλοί περιμένουν να ξαναλειτουργήσει;

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ