ΙΧ ΑΡΠΑΞΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ

Καραμπόλα αυτοκίνητων στη Λάρισα

“Επεισοδιακή” η χθεσινή νύχτα για τους ΙΧήδες στη Λάρισα καθώς σημειώθηκε τροχαίο με την εμπλοκή και αστικού λεωφορείου, ενώ σε άλλη περίπτωση ΙΧ «λαμπάδιασε» εν κινήσει στο δρόμο Συκουρίου!

Πιο αναλυτικά:

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΙΧ

«Λαμπάδιασε» χθες βράδυ ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο Αμφιθέας-Συκουρίου.

Άνδρες της ΠΥΛ που έσπευσαν άμεσα στο σημείο του συμβάντος κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, που προκάλεσε υλικές ζημιές στο όχημα, ενώ οι επιβάτες του αυτοκινήτου πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν δίχως να πάθουν το παραμικρό.

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ

Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή τριών οχημάτων και ανάμεσά τους ένα αστικό λεωφορείο σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λάρισα, με αποτέλεσμα 4 τουλάχιστον άτομα να καταλήξουν ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένα στο νοσοκομείο.

Το τροχαίο σημειώθηκε στη διασταύρωση της οδού Βόλου με την Παλαιά Εθνική Οδό, στο ύψος του Αγίου Γεωργίου, ενώ στο σημείο έσπευσαν και 2 οχήματα της Πυροσβεστικής με δύναμη 5 ανδρών, οι οποίοι δεν χρειάστηκε τελικά να επέμβουν για τον απεγκλωβισμό των τεσσάρων τραυματιών.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν περισσότερο για προληπτικούς λόγους τους ελαφρά τραυματισμένους επιβαίνοντες στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ για τα αίτια του ατυχήματος διενεργείται σχετική προανάκριση.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ