ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ Γ. ΜΑΝΩΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ

Την  ικανοποίηση της, εκφράζει η μείζονα αντιπολίτευση «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» του δήμου Τεμπών, για τη τήρηση και υλοποίηση της δέσμευσης του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστού σε αιτήματα κατοίκων του δήμου Τεμπών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του επικεφαλής της «ΝΕΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ» κ. Γιώργου Μανώλη, έχει ως εξής:

«Σαν αντιπολίτευση του δήμου Τεμπών, από καιρό, είχαμε μεταφέρει στον κ. Περιφερειάρχη, αιτήματα κατοίκων και ζητούσαμε να δοθούν λύσεις. Τηρώντας την δέσμευσή του για λύση προβλημάτων που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες του δήμου Τεμπών ο Περιφερειάρχης κ. Αγοραστός ,σε πρόσφατη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας εισηγήθηκε και το σώμα ενέκρινε  τις σχετικές πιστώσεις , για την εκτέλεση των έργων, «αντικατάσταση σκεπής στον μοναστήρι των Αγίων Θεοδώρων Ραψάνης» με το ποσό των 60.000,00€ και την κατασκευή ράμπας  στο ρέμα  Συκουρίου (στη θέση Λειβάδι Τοπ. Κοιν. Όσσας) με το ποσό των 30.000,00€.

Και καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Μανώλη «παραμένουμε σταθεροί στη δέσμευση μας προς τους δημότες του δήμου Τεμπών, ότι ως αντιπολίτευση θα ενεργούμε πάντα με γνώμονα τις δικές τους ανάγκες και όχι τα όποια μικροπαραταξιακά οφέλη και έτσι θα συνεχίσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ