ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ 4ου ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΓΥΡΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε σήμερα ο 4ος Ποδηλατικός Γύρος του Αμπελώνα, που οργανώνεται από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Η ΕΛΠΙΔΑ» ως παράλληλη δράση της 2ης Γιορτής Ανθοκομίας σε συνεργασία με τα σχολεία και υπό την αιγίδα του Δήμου Τυρνάβου- Δημοτική Ενότητα Αμπελώνα,

αφού περισσότεροι από 400 μαθητές των σχολείων του Αμπελώνα πήραν μέρος στην εκδήλωση.

Οι ποδηλάτες φορούσαν καπέλα προσφορά του Συλλόγου «Η ΕΛΠΙΔΑ» με μηνύματα για την αιμοδοσία και κρατούσαν άσπρα και κόκκινα μπαλόνια προσφορά του Δήμου Τυρνάβου, κινήθηκαν ομαδικά και ακολούθησαν την παρακάτω διαδρομή:

Από την αφετηρία επί της οδού Γρ. Λαμπράκη ανατολικά προς ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ, τη διαγώνιο προς οδό Κ. Κρυστάλλη και Λάμπρου Κατσώνη μέχρι τον Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου. Εκεί θα προστεθούν στην παρέα μας οι μαθητές του 2ου Δημ. Σχολείου και δια της οδού Αγίου Κωνσταντίνου θα κατευθυνθούμε όλοι προς την Κεντρική Πλατεία. Στη συνέχεια επί της Θερμοπυλών μέχρι το νέο Κρεοπωλείο Καραμουσλή. Από εκεί δεξιά επί της 28ης Οκτωβρίου μέχρι τη Γρ. Λαμπράκη και στη συνέχεια ανατολικά τη Γρ. Λαμπράκη δίπλα από τη Λαϊκή της Παρασκευής μέχρι τη νότια είσοδο της Γιορτής Κρασιού, όπου και τελειώνει η ποδηλατοβόλτα μας.

Στη συνέχεια και μπροστά στον Ι.Ν. του Αγίου Γεωργίου έλαβε χώρα μικρή εκδήλωση στη διάρκεια της οποίας αναδείχθηκε το μήνυμα του εθελοντισμού και δόθηκαν τα βραβεία σε συμμετέχοντες μαθητές στην εκδήλωση.

Πιο συγκεκριμένα τα δύο ποδήλατα δόθηκαν στους Απόστολο Κανάτα και Αθανασία Καρακώστα, ενώ τα 5 κράνη ποδηλάτου στους Ιωάννη Μηλιώνη, Χρήστο Βάσιο, Γκαμπέτα Ζήση, Κωνσταντίνα Παντίδου και Κλέωνα Χότζα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ένα από τα δύο ποδήλατα κέρδισε αρχικά ο Ιωάννης Μηλιώνης ο ποίος είχε κερδίσει και πέρυσι αλλά με παρέμβαση της μητέρας του το ποδήλατο επανακληρώθηκε. Αμεση ήταν η παρέμβαση του διευθυντή του Γυμνασίου Αμπελώνα κ. Γκαλμποκίνη ο οποίος ζήτησε να δοθεί στο μαθητή ένα κράνος όπως και έγινε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ