«ΠΟΛΕΜΟΣ» ΣΤΑ ΕΡΤΖΙΑΝΑ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΑΚΛ

Ένα ποσό της τάξεως των 32.000 ευρώ περίπου που αποτελεί οικονομική εκκρεμότητα της ΠΑΕ ΑΕΛ προς το ΕΑΚΛ για την αποκατάσταση καθισμάτων του σταδίου Αλκαζάρ προκάλεσε νέο γύρο αντιπαραθέσεων στο «βυσσινί» ραδιόφωνο.

Με το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Α. Κούγια να περιγράφει «δόλια» κίνηση της διοικούσας επιτροπής του ΕΑΚΛ και του προέδρου της Γ. Κωσταρόπουλου προκειμένου να μην προχωρήσει η αδειοδότηση της ΑΕΛ, στο… γαϊτανάκι της αντιπαράθεσης μπλέχτηκαν ο ίδιος ο κ. Κωσταρόπουλος διαψεύδοντας τον κ. Κούγια για την κάλυψη του χρέους με προσωπικές επιταγές αλλά και μιλώντας για «εμπαιγμό» της Δ.Ε, ο γραμματέας της Ερασιτεχνικής Γ. Νάκας που μίλησε για απόπειρα δημιουργίας εντυπώσεων λόγω της βράβευσης Κωσταρόπουλου από την Ερασιτεχνική που βρίσκεται σε κόντρα με την ΠΑΕ, αλλά και ο πρώην ιδιοκτήτης της ΑΕΛ Β. Πλεξίδας που έσπευσε να δηλώσει πως τα χρέη σύμφωνα με τη συμφωνία για την παραχώρηση της ομάδας βαραίνουν πλέον τη διοίκηση Κούγια!

Στο δια ταύτα και αν δεν μπερδευτήκατε ακόμη το «κουβάρι» παραμένει… μαλλιά-κουβάρια, η πόλη παραμένει άφωνη μπρος στα όσα συμβαίνουν, η ΑΕΛ ολοκληρώνει την αγωνιστική της παρουσία έχοντας σώσει την παρτίδα, τουλάχιστον αγωνιστικά, ενώ «καυτά» ερωτήματα του τύπου «ποιος είναι ο Κωσταρόπουλος και με τι ασχολείται, που θα βρει ολόκληρη ΠΑΕ τριάντα χιλιάρικα συν άλλα 9.500 το πρόστιμο για τους πυρσούς και τα… γαλλικά στο ματς με την Ξάνθη» απασχολούν τη μέση λαϊκή οικογένεια που παραμένει στην ανεργία, με κομμένα φτερά και ρεύμα!

Όχι τίποτα άλλο, δεν μπορεί να βλέπει και την ΑΕΛ στο συνδρομητικό…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ