Ο ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΠΑΟ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΑΕΛ

Σε ένα παιχνίδι όπου κυριαρχούσε η απογοήτευση των γηπεδούχων για τον αποκλεισμό του κυπέλου και η… αδιαφορία εξαιτίας της εξασφαλισμένης παραμονής στην κατηγορία από την πλευρά της ΑΕΛ, πιο ουσιαστικός ο ΠΑΟ επικράτησε με 2-0.

Μπροστά σε λιγοστούς φιλάθλους ο ΠΑΟ απείλησε στο 11’ όταν ο Βιγιαφάνιες έβγαλε κάθετη στο Μπέργκ, με το σουτ του Σουηδού να σταματά στο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου, ενώ το σκορ άνοιξε στο 39’ ο Λέτο με σουτ.

Η ΑΕΛ απείλησε νωρίτερα με τους Ναζλίδη, Φατιόν και Αγκάνοβιτς να μην βρίσκουν στόχο, ενώ  στην επανάληψη και στο 49’ ο Μπέργκ διπλασίασε τα τέρματα για το «τριφύλλι», όταν μετά από κακό γύρισμα του Ναβάρο η μπάλα βρήκε στο σώμα του για να… αναπαυθεί στα δίχτυα της ΑΕΛ!

Η… αγγαρεία ολοκληρώθηκε με δύο φάσεις για την ΑΕΛ, στο 80’ το σουτ του Ναζλίδη μετά από διαδοχικά λάθη στην άμυνα του ΠΑΟ κατέληξε κόρνερ, αφού νωρίτερα βρήκε  μάλλον τυχαία τα πόδια του Ευαγγέλου, με τον ίδιο παίκτη να σουτάρει στο 89’ πάνω στα χέρια του γκολκίπερ του ΠΑΟ αστοχώντας από πλεονεκτική θέση.

Ταλαιπωρία για τους φιλάθλους που επέλεξαν την αναμέτρηση με την οποία έπεσε η αυλαία του πρωταθλήματος της SL, ενώ τα νέα πρόσωπα που επέλεξε ο Α. Πάους για το παιχνίδι δεν έδειξαν διάθεση να πιάσουν από τα μαλλιά την ευκαιρία που τους δόθηκε.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος Οδ., Χουχούμης, Κουτρουμπής, Μπεργκ, Λέτο, Μαρινάκης, Βιγιαφάνες (63′ Μολίνς), Κουρμπέλης (72′ Στάικος), Μέστο, Χατζηγιοβάνης (78′ Πίσπας), Ευαγγέλου.

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Θεοδωρόπουλος, Αναστασόπουλος, Ναζλίδης, Βαρέλα (56′ Μασούρας), Γκόλιας, Αγκάνοβιτς, Κοντόρ, Φάρκας, Ναβάρο (86’ Κουτσιανικούλης), Φατιόν, Ντέλετιτς (78′ Καπός).

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: gazzetta.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ