ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Για άθλια κατάσταση σε πάρκα και κοινόχρηστους χώρους του Τυρνάβου εξαιτίας των χόρτων που τους έχουν κατακλύσει κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η “Δράση Πολιτών” με αφορμή παράπονα που δέχθηκε από δημότες στην περιοχή του 1ου δημοτικού σχολείου και του νηπιαγωγείου για την εικόνα του μικρού πάρκου

που βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα από το δημοτικό αμαξοστάσιο.

Σύμφωνα με την παράταξη που συνοδεύει την καταγγελία της με τη σχετική φωτογραφία, η κατάσταση πλέον σε όλο το δήμο έχει κυριολεκτικά ξεφύγει και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για τους περίοικους αφού είναι βέβαιο ότι αν συνεχιστεί αυτό τότε τα φίδια θα πλημμυρίσουν τους κοινόχρηστους χώρους.

“Η δημοτική αρχή έχει πάθει βέρτιγκο. Απόδειξη ότι δεν μπορεί να καθαρίσει ούτε το πάρκο που βρίσκεται 10 μέτρα από το αμαξοστάσιο. Η  ανικανότητά της είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, αλλά δυστυχώς και πάλι θα την πληρώσουν οι δημότες.

Την ίδια ώρα ενώ η δημοτική περιουσία είναι αφημένη στο έλεος θυμίζοντας ζούγκλα, η δημοτική αρχή καλεί, και καλά κάνει, τους δημότες να καθαρίσουν τα οικόπεδά τους. Δυστυχώς όμως λόγω της καταφανέστατης αδυναμίας της δεν μπόρεσε εκείνη να δώσει πρώτη το παράδειγμα και να καθαρίσει τα πάρκα. Αλήθεια μήπως θα πρέπει να κόψει πρόστιμο στον εαυτό της;”, σημειώνει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της παράταξης Στ. Ροντούλης.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ